Mutu l-a ”imitat” pe Budescu în cantonamentul naționalei! A marcat de pe un alt teren: ”Vă spun ceva. A învățat de la mine!”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

”Briliantul” l-a ”imitat” pe Constantin Budescu, cel care ne-a obișnuit cu execuțiile sale impresionante, de la vestiare sau din afara stadionului. Mutu a înscris și el de pe un alt teren și a urcat execuția pe contul său de Instagram.

Ia uite de unde e! Vă spun ceva. Budescu a învățat de la mine! El știe!”, a spus Mutu, în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Obiectivul României la Euro U21, anunțat de Adrian Mutu

Selecționerul speră ca actuala generație să egaleze cel puțin performanța obținută la Euro U21 2019, semifinala, în ciuda adversarilor cu nume din faza grupelor, unde România se va duela cu Ungaria, țara gazdă, Germania și Olanda.

Mergem la Euro optimiști că vom face o figură frumoasă. Nu avem o grupă ușoară, dar suntem încrezători în șansele noastre. Am încredere în băieții pe care i-am convocat. Sunt cei mai buni și merită să fie la selecționata Under 21.

Mă bucur și pentru cei care vor fi la echipa națională de seniori, au făcut pasul acolo și le urez mult succes în partidele din martie. Obiectivul meu personal la acest turneu final este să ne ridicăm la nivelul prestației din 2019 și, de ce nu, să depășim acea performanță. Aveți încredere în noi, putem face românii fericiți”, a declarat Adrian Mutu, pentru FRF.ro.

Etichete: adrian mutu , romania u21 , constantin budescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă