Mutarea de geniu pe care a făcut-o Gică Hagi cu noul puști fenomenal de la Farul Constanța: „A fost băiat deștept! Ăsta juca și la FC Barcelona” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 22

Dumitru Dragomir (75 de ani)  a vorbit pentru ProSport LIVE despre mutarea de geniu pe care a făcut-o Gică Hagi cu Enes Sali, noul puști fenomenal de la Farul Constanța.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit numele tinerilor jucători din România care vor produce surpriza în scurt timp.

După ce i-a lăudat pe Rareș Ilie (18 ani) și Cazimir Drăgan, ambii de la Rapid București, Dumitru Dragomir și-a îndreptat atenția către un puști care a explodat în sezonul 2021 – 2022 și care e pe lista lui Galatasaray.

Mutarea de geniu pe care a făcut-o Gică Hagi cu Enes Sali

Dumitru Dragomir pariază pe Enes Sali și este de părere că Gică Hagi a dat lovitura în momentul în care l-a convins pe fotbalistul în vârstă de 15 ani să semneze cu echipa sa. Totodată, fostul șef al LPF susține că Enes Sali ar fi putut juca și la Barcelona în momentul de față.

„Eu cred că va ajunge un mare fotbalist un pușt de la Rapid. Rareș Ilie. El a jucat cu nepotul meu la Juniorul. Patronul de la Rapid a cumpărat grupele de 2003 și 2004. Cei mai valoroși jucători. Eu îl cunosc de mic, de când avea 11 ani. Mai e un junior la Rapid, cred că o să promoveze, e vorba de Cazimir, cred că are 1.90 înălțime, joacă în fața fundașilor centrali”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport LIVE.

Dumitru Dragomir: „Enes Sali juca și la Barcelona!”

„Puștiul ăsta de la Hagi… Enes. Am citit istoria lui, iar Hagi și Popescu au fost băieți deștepți că l-au atras de la Barcelona și l-au adus aici. El juca și la Barcelona”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport LIVE.

Enes Sali a început fotbalul la Woodbridge Str., iar în iulie 2017 a ajuns la Barca Youth. A stat la juniorii echipei de pe Camp Nou până în 2018, atunci când a fost convins de Gică Hagi să semneze cu echipa sa. În august 2021 a făcut pasul către echipa mare a celor de la Farul Constanța și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2025.

The post Mutarea de geniu pe care a făcut-o Gică Hagi cu noul puști fenomenal de la Farul Constanța: „A fost băiat deștept! Ăsta juca și la FC Barcelona” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă