Mutarea care poate duce la ”șlefuirea diamantului”. De ce plecarea lui Dennis Man este benefică pentru Octavian Popescu

2 luni in urmă 2

Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Folosit la început în banda stângă a atacului, inter stânga sau chiar vârf fals, Octavian Popescu a fost jucat în ultimele două runde extremă dreapta, post rămas liber după transferul lui Dennis Man la Parma, și realizările sale au fost mai multe.

Trecerea lui Octavian Popescu în banda dreaptă, inspirată

Primul meci în care Octavian Popescu a jucat în banda dreaptă a atacului a fost cel cu Poli Iași, care a consemnat, coincidență sau nu, una dintre cele mai bune prestații ale puștiului de 18 ani în tricoul ”roș-albastru”.

Primul moment de ”strălucire” pentru fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Gheorghe Hagi a avut loc în minutul 25, când Octavian Popescu a pasat superb, lobat, peste apărarea adversă pentru Florin Tănase, care a împins balonul pe lângă portaru Laurențiu Brănescu și a deschis scorul.

VIDEO cu pasa lui Octavian Popescu din care Florin Tănase a marcat cu Poli Iași:

După assist, Octavian Popescu a continuat să amenințe poarta adversă, de data asta cu șuturi trimise puternic, calitate pe care, până la jocul cu Iași, o arătase puțin, atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul, însă a fost stopat de fiecare dată de Laurențiu Brănescu.

Dacă în prima repriză n-a reușit să miște plasa adversă, Octavian Popescu a făcut-o în finalul jocului, când a marcat, din pasa lui Coman, pentru 3-1, bifând primul gol din carieră la nivel de seniori.

VIDEO cu golul marcat de Octavian Popescu în meciul cu Poli Iași:

Cel mai bun de pe teren cu Dinamo

Derby-ul Dinamo - FCSB a fost câștigat de ”roș-albaștri” la limită, cu 1-0, datorită unui gol marcat de Florin Tănase în startul jocului, iar Octavian Popescu, folosit pentru a doua oară în extrema dreaptă, deși n-a punctat și nici nu a pasat decisiv, s-a evidențiat din nou.

Integralist în ”Ștefan cel Mare”, Octavian Popescu a fost, conform index-ului InStat, cel mai bun jucător de pe teren, cu index 326, peste Olimpiu Moruțan, 296, Adrian Șut, 293, Ovidiu Popescu, 278, și Janusz Gol, 274.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - FCSB 0-1:

Etichete: octavian popescu , dinamo fcsb , fcsb poli iasi , cifre octavian popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă