Mutare-surpriză înainte de CSA Steaua - FCSB 2! Un fotbalist va sta pe banca formației lui Gigi Becali

1 lună in urmă 1

CSA Steaua - FCSB 2, meciul pentru supremația seriei a 4-a din Liga 3, va fi liveTEXT pe GSP sâmbătă, de la ora 15:00. Este televizat pe Digi Sport 1. 

Gigi Becali nu concepe ca CSA Steaua să promoveze în Liga 2, așa că a trimis mai mulți fotbaliști importanți la echipa secundă, pentru derby-ul de sâmbătă. Lucian Filip, cel mai vechi om din lot, nu este refăcut complet, dar va apărea la meci, în calitate de sfătuitor al antrenorului Bogdan Argeș Vintilă. Jucătorii de la FCSB 2 îl consideră un mentor și îl vor alături, informează sportro.

Ce nu știe Gigi: CSA Steaua – FCSB 2 nu prea are miza acum

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Mostiștea Ulmu - CSA Steaua.

Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai. Tocmai pe motiv că cele două nu mai pot pierde primele două poziții, practic confruntarea directă de sâmbătă nu are aproape nicio miză, în afara celei de orgoliu.

Lucian Filip, „secund” la CSA Steaua - FCSB 2

Lucian Filip, „secund” la CSA Steaua - FCSB 2

Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Tand, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă

VIDEO. Toni Petrea a explicat de ce a trimis fotbaliști importanți la FCSB 2

Citește și alte știri despre CSA Steaua vs FCSB: 

VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”EXCLUSIV George Ogăraru îi răspunde lui MM Stoica, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Exagerări strategice, dar s-a luat de singurul jucător de culoare din lot”

Fapta oribilă comisă de deținutul care a evadat și a fost prins după 7 ore, într-un canal

Libertatea

Playtech: Laurette, BĂTUTĂ după ce nu s-a înțeles la bani pentru o noapte de amor. Ce TARIF are mulatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă