Mutare genială. Românul Adrian Ursea, lăudat în presa franceză după ce echipa sa, Nice, a câștigat pe terenul lui Rennes

1 lună in urmă 2

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

După meci, Ursea a fost lăudat de presa franceză pentru o mutare genială. I-a găsit locul ideal în teren lui Alexis Claude Maurice, un jucător pentru care s-a plătit o sumă imensă.

"Alexis Claude Maurice (22 de ani), în cele din urmă, a reintrat în apele lui la Nice, la 18 luni de la transferul de la Lorient. Adrian Ursea a găsit un sistem foarte bun în care l-a făcut din mijlocaș central care oscila între linii, ca închizător, în cel mai avansat mijlocaș în sistemul 4-3-3", se arată în publicație Getfrenchfootballnews.

Antrenorul lui Nice, Adrian Ursea, lăudat de presa franceză

Alexis Claude Maurice din istoria lui Nice, în ceea ce privește suma de transfer. Mijlocașul de 22 de ani a fost cumpărat de la Lorient, în august 2019, pentru 13 milioane de euro. În acest sezon, Alexis a bifat 26 de meciuri oficiale, două goluri și o pasă decisivă.

Pentru Nice, victoria cu Rennes a fost prima în campionat după 3 eșecuri la rând, iar golul victoriei a fost marcat de fundașul de origine română, Flavius Daniliuc.

După victoria cu Rennes, Nice se află provizoriu pe locul 12, cu 32 de puncte, însă poate fi depășită de câteva echipe în această etapă.

Adrian Ursea a fost secundul lui Patrick Vieira, care a fost demis de la Nice în decembrie 2020. Românul a debutat ca principal pe 6 decembrie.

În total, de când e principal la Nice, Ursea are 18 meciuri oficiale, dintre care a câștigat 5, a avut 3 remize și 10 înfrângeri.

Etichete: nice , flavius daniliuc , adrian ursea , rennes nice
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă