Mută un singur băț de chibrit pentru a obţine un pătrat. Ai la dispoziţie doar 15 secunde!

6 zile in urmă 23

Omenii sunt din ce în ce mai curioși să se evalueze. Mulți încearcă să facă acest lucru cu ajutorul unor teste de inteligență care să le pună la încercare logica, viteza minții și rațiunea. În testul de astăzi trebuie să muți un băț de chibrit pentru a obține un pătrat. Nu trebuie să trișezi, să încerci prea multe opțiuni sau să treacă mai bine de 15 secunde până să găsești răspunsul corect. Pare simplu, dar 9 din 10 oameni nu au reușit să facă asta.

Test de inteligență: mută un singur băț pentru a obține un pătrat

Un test de inteligență rapid te poate ajuta să te evaluezi mai bine și să vezi care sunt lucrurile la care trebuie să lucrezi. De asemenea, în felul acesta o să vezi și care sunt detaliile spectaculoase despre mintea ta. Deși pare simplu testul pe care îl prezentăm azi, el a fost o adevărată provocare pentru multe persoane.

Află că nu mai puțin de 9 din 10 oameni au întâmpinat probleme să găsească soluția. Mai mult decât atât, aproape nimeni nu l-a putut rezolva din prima. Trebuie să te concentrezi puțin și să faci o singură mutare pentru a obține un pătrat din bețele de chibrit pe care le ai puse la dispoziție.

Nu trebuie să te grăbești, dar nici să trișezi sau să stai foarte mult timp pe gânduri. Persoanele inteligente reușesc să găsească rezolvarea în doar 15 secunde. Află acum care este răspunsul corect! Pătratul se poate forma prin deplasarea din stânga a unui băț așezat orizontal. Concret, este vorba despre spațiul format între extremitățile celor patru bețe de chibrit.

  • Vezi Galeria FOTO

Alte teste pentru oameni inteligenți

Probleme

1.Un plic și o ștampilă costă în total 1,1 euro. Primul valorează cu 1 mai mult decât al doilea. Cât este asta ?
2.Dacă cinci mașini durează cinci minute pentru a crea cinci bile . Cât timp vor dura 100 de roboți pentru a face 100 de bile?
.Într-un lac există un petec de frunze de stejar. În fiecare zi își dublează dimensiunea. Dacă este nevoie de 48 de zile pentru a acoperi întreaga suprafață a apei, cât timp va dura pentru a acoperi jumătate din apă?

Soluții

1.Dacă plicul costă X și ștampila costă 1 mai mult, atunci: X+1, deci de exemplu: hârtie + plic = X + (X+1) = 1,1. Astfel 2X +1= 1,1 și 2X =1,1. X= 0,05.
2.Dacă cinci mașini pot face cinci bile , înseamnă că fiecare dintre ele face una în același timp , deci dacă sunt 100 care produc bile, pot face 100 în aceleași minute.
3.Plasturele durează 47 de zile pentru a acoperi jumătate din lac. Dacă își dublează dimensiunea de fiecare dată când merge mai departe, pentru a ști când îl acoperă trebuie să te gândești dacă a fost complet acoperit în ultima zi . Scădeți jumătate din aceasta și o aveți deja pe cealaltă.

The post Mută un singur băț de chibrit pentru a obţine un pătrat. Ai la dispoziţie doar 15 secunde! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă