Musty rupe tăcerea după eliminarea de la „Survivor România”. Cine este maestrul strategiilor în Republica Dominicană și cine ar putea câștiga competiția

3 săptămâni in urmă 1


Musty a fost unul dintre concurenții de la „Survivor România”, eliminat din competiție în urmă cu doar câteva zile. Ajuns în România, fratele lui Kamara continuă seria dezvăluirilor despre ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană.


Musty a dezvăluit cine ar fi maestrul strategiilor de la „Survivor România”. „Da, sunt, este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile.


Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni.Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău”, a spus Musty pentru Click.


De asemenea, acesta a mărturisit cine ar putea câștiga cel de-al doilea sezon al show-ului.


„Îmi doresc din suflet să fie un Războinic. Nu pot nominaliza unul, toți merită să ajungă în finală. Și Maria, Mellina, Starlin, Sorin, Albert, Marius, Sindy”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă