Musty de la „Survivor România” are o relație cu o fostă Războinică. Cum a început povestea lor de dragoste

4 zile in urmă 14

Musty de la „Survivor România” are o relație de șase luni cu o fostă Războinică. Cei doi au participat la aceeași emisiune, însă în sezoane diferite. Fostul concurent a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Deși s-a speculat că ar avea o relație cu Mellina, fosta lui colegă din Republica Dominicană, Musty de la „Survivor România” este într-o relație cu Alice.

Noua iubită a fratelui lui Kamara a participat și ea la „Survivor România”, însă în primul sezon și a făcut parte din echipa Războinicilor. Cei doi și-au ținut ascunsă relația, până în momentul în care Alice a decis să facă totul public.

„I-am zis de la început că nu am vrut să se afle o perioadă lungă, după care a zis să mergem la un eveniment monden. Acolo noi încă ne ascundeam și Musty nu știa că eu vreau să zic în ziua aia și la interviu eu am zis că suntem împreună. Deci eu am hotărât să zic.(…) Eu am văzut relația dintre ei și nu am simțit niciodată gelozie. Eu când am făcut cu Musty cunoștință, după am devenit apropiate și i-am spus lui Musty că îmi place foarte mult de ea”, a spus Alice la Wowbiz.

musty-si-alice-survivor-romaniaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Musty și Alice de la „Survivor România” nu locuiesc împreună, însă au de gând să facă acest pas în viitorul apropiat. Războinicul a mărturisit că i-a propus iubitei sale să se căsătorească.

„Noi ne gândim la multe chestii, ne punem pe masă multe variante. Ea e foarte serioasă și a avut doar câteva persoane în viața ei. Eu am trăit altă viață și ea a crezut că o să avem o relație scurtă. Din experiența mea, viața mi-a arătat că nu contează cât de mare este diferența de vârstă. Am mai avut discuții cu ea. Aproape trăim împreună. Suntem foarte mult timp împreună și pot să spun că trăim împreună. Noi avem și gândul ăla să ne mutăm chiar împreună, să avem un viitor. Eu am sentimente pentru ea. Eu i-am zis de câteva ori că o să ne căsătorim și când îmi zice da, când zice nu. O las acolo așa și aștept momentul când o să-mi zică ea”, a declarat Musty.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă