Mușchii lui Klaus Iohannis, în atenția internauților. Val de glume pe rețelele de socializare

1 lună in urmă 1


Rețelele de socializare au fost invadate de reacții haioase cu privire la masa musculară a preşedintelui, după imaginile în care Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID. De la Ambasada Suediei și până la organizația USR de tineret, au curs poantele.


Vaccinarea lui Klaus Iohannis a atras comentarii amuzante pe rețelele de socializare. Iar poza de pe Facebook-ul șefului statului a strâns aproape 9.000 de comentarii în patru ore de la publicare.


"Boss, respect pentru mușchii aia! M-am apucat sa fac flotări după ce am văzut imaginile", scrie o persoană.


"Și eu m-aș vaccina cu același conținut din flaconul cu care ați fost vaccinat dvs!", comentează altcineva.


"Așteptăm să ne spuneți peste o săptămână dacă împingeți mai mult la piept", a scris și polițistul Marian Godină la postarea președintelui.


„Mai mult decât promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a făcut reclamă unui stil de viață sănătos. La vârsta lui (n. red - 61 de ani), cred că nici 5% din bărbați n-arată așa, adică normal, fără țesut adipos în exces și cu mușchi funcționali și utilizați frecvent“, a scris și prezentatorul TV Lucian Mândruţă pe Facebook.


"Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește", a scris și Marian Godină pe propria pagină de Facebook. Apoi, cunoscutul polițist a încărcat o poză în care Iohannis este vaccinat, iar fundalul de la Spitalul Militar a fost înlocuit de o imagine dintr-o sală de forțăAlte glume care circulă pe net


„Klaus Iohannis a făcut un upgrade şi din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“, scrie un internaut
„Mi-era teamă că azi o să-mi curgă postările eminesciene prin feed precum cascada Niagara. Noroc că între timp s-a vaccinat domnul preşedinte şi s-a rezolvat problema, poporul român a uitat instantaneu că e fiert pe cultură.Dar lasă c-am rezolvat-o eu", scrie alt internaut, conform Adevărul


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă