Muncitori români, răpiți, arși și bătuți de patronii francezi 

1 lună in urmă 14

Muncitori români, răpiți, arși și bătuți de patronii francezi  / Foto: Profi Media Muncitori români, răpiți, arși și bătuți de patronii francezi / Foto: Profi Media

Români arşi cu pistolul termic, băgaţi cu capul în apă şi închişi într-un frigider de patronii francezi. Sunt acuzațiile grave aduse de victime, români angajați la o firmă din Franța, și care acum se află pe masa judecătorilor. 

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 07:28

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Totul a pornit după ce patronul unui magazin de înghețată a fost victima unui jaf și l-a suspectat de furt pe unul dintre angajații săi, care este român. 

Nu a așteptat ca poliția să-și facă treaba și a încercat să-și facă dreptate singur. L-a răpit pe angajatul român, dar și pe familia acestuia. Iar apoi i-a abandonat pe aceștia într-o localitate din nordul Franței. 

Românii s-au dus apoi de urgență la poliție, unde au spus tot ce s-a întâmplat, iar anchetatorii au început cercetările. 

Oamenii legii nu au aflat încă cine a furat din magazin. Cu toate acestea, judecătorii francezi urmează să dea un verdict cu privire la acuzațiile de răpire și sechestrare aduse de români patronului francez. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă