Muncitor din Galați, filmat cum îi învață pe nepalezi să fure combustibil de la motocoasă: "And benzina... understand? Păi problem..."

1 lună in urmă 32

Un angajat al Societății de Gospodarire Urbană din Galați, firmă responsabilă de intreținerea spațiilor verzi ale orașului de pe Dunăre, a fost filmat în timp ce îi învață pe mai mulți muncitori nepalezi cum să fure benzină de la motocoasele folosite pentru tunderea ierbii.

"No problem. And benzina speak.. understand? Păi problem... Big benzină, understand? Problem!", le explică bărbatul celorlalți muncitori, care îl privesc cu atenție. La nivelul companiei s-a întrunit o comisie care va analiza imaginile, urmând ca muncitorul să fie sancționat dacă se va stabili că a sustras combustibil ce trebuia folosit la tăiat iarba.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă