Muncește de trei luni fără contract la Dinamo! Salariul i-a fost plătit de Rednic și de jucători

2 săptămâni in urmă 2

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Unul dintre oamenii care activează la echipă, şi este membru important în staff-ul lui Mircea Rednic, muncește de mai bine de două luni fără contract, fiind plătit de antrenor și de jucători. Este vorba despre unul dintre fizioterapeuţii echipei, Gabi Niculescu.

Nici la nivel de staff adminstrativ lucurile nu stau mai bine.  Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a lăsat de înțeles că revenirea lui Florin Răducioiu este complicată.

Cine e Gabriel Niculescu, omul care muncește fără contract la Dinamo!

Iuliu Mureșan, președintele clubului a precizat că nu se pune problema ca Răducioiu să muncească pe gratis, dacă va accepta să reintre în ”haită”.

Există totuși și oameni care muncesc zi de zi pentru Dinamo și care nu sunt plătiți. Este cazul lui Gabriel Niculescu (53 de ani), fizioterapeutul echipei, care nu are nici măcar contract semnat. Niculescu, de mai bine de 15 ani în familia lui Dinamo, dar care a mai lucrat și la echipa națională a României și la Steaua, cu Laurențiu Reghecampf, după care a mers cu acesta și la Al Hilal, a revenit acum la echipa sa de suflet, chemat de către Rednic.

Lui Niculescu i s-au promis niște condiții, pe care le-a acceptat, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. Potrivit unor surse digisport.ro, situația lui Niculescu nu a rămas fără ecou. Mircea Rednic i-a achitat din buzunarul propriu salariul pe o lună. De asemenea, jucătorii au vorbit între ei și au strâns suma necesară achitării salariului pe alte două luni al fizioterepeutului.

Niculescu este extrem de apreciat de către jucători pentru modul profesionist în care-și desfășoară zilnic activitatea și nu vor ca el să plece din nou la altă echipă din cauza acestor probleme financiare. 

Etichete: mircea rednic , insolventa dinamo , gabriel niculescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă