Muncă în folosul comunității și amenzi uriașe pentru vecinii zgomotoși, în bloc. Sancțiunile se aplică celor care nu respectă orele de liniște

1 lună in urmă 1

De Diana Speretoiu.
Publicat: 01.03.2021, 09:27.
Actualizat: 01.03.2021, 09:28

Amenzi mai mari sau chiar muncă în folosul comunității pentru cei care tulbură liniștea în bloc. Sunt prevederile unei noi legi care a intrat în vigoare şi care vrea să descurajeze vecinii care dau muzica prea tare sau folosesc bormaşina în orele de linişte.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Muzica dată prea tare, petrecerile, zgomote produse de orice aparat ori obiect sau strigătele ne-ar putea aduce amendă de până la 1.500 de lei, iar repetarea faptei în 24 de ore va fi sancționată cu până la 3.000 de lei sau cu prestarea a 70 – 120 de ore de muncă în folosul comunității.

Sancțiunile se aplică celor care nu respectă legea între orele 22 și 8 dimineața, dar și la prânz, între orele 13 – 14.

De asemenea, și organizarea petrecerilor private în corturi, în apropierea locuințelor, în orașe, și care tulbură liniștea, va fi amendată cu până la 3.000 de lei, iar repetarea faptei va aduce o sancțiune de două ori mai mare sau până la 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

zgomot vecini munca in folosul comunitatii tulburarea linistii publice
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă