Munca asiduă dă întotdeauna roade! Vezi SuperJucătorii care au bifat cele mai multe meciuri în Premier League!

3 luni in urmă 16

Autor: Silviu Elisei

Săptămâna aceasta începem în forță! Cum s-ar spune, avem vești bune și vești foarte bune! Echipele marilor campionate continua lupta pentru titlu, iar astăzi ne bucurăm de ultimele meciuri ale etapei din Premier League. O asemenea ocazie nu trebuie ratată, motiv pentru care am decis să-ți punem la dispoziție cele mai bune pariuri pentru meciurile zilei și, totodată, o mică istorie a faimoșilor jucători englezi care au bifat cele mai multe meciuri în campionatul intern. Vezi cine sunt SuperVedetele care și-au tocit ghetele pe marile stadioane din Anglia și ce SuperPerformanțe au reușit acestea! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Gareth Barry, campion la numărul de meciuri!

Cu fiecare meci ești mai aproape să devii cel mai bun! Cu siguranță, la fel gândea și Gareth Barry care, în prezent, deține recordul la cele mai multe meciuri jucate în Premier League. Plecat de la formația Leilor din Aston, Gareth Barry se numără printre fundașii de top ai celui mai bogat campionat al lumii. Cu un total de aproximativ 653 meciuri, Gareth Barry a reușit SuperPerformanțe la Aston Villa, iar, ulterior, în formația Cetățenilor de la Manchester City. Cu siguranță, cariera longevivă i-a fost principalul atuu în depășirea recordului realizat de Ryan Giggs. Anul acesta, Gareth Barry s-a retras definitiv din fotbalul profesionist, o pierdere uriașă pentru cel mai apreciat sport al Angliei, însă reușitele sale vor rămâne mereu apreciate de adevărații suporteri.

Ryan Giggs, piesa de bază din perioada Sir Alex Fergusson!

Mai are nevoie de vreo introducere? E Ryan Giggs, unul dintre cei mai longevivi și eficienți jucători din Hall of Fame-ul Diavolilor Roșii. Timp de 14 ani a performat în tricoul lui Manchester United, fiind coleg cu mari fotbaliști precum Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo sau Rio Ferdinand. Am putea spune că le-a pasat și a jucat alături de cei mai buni jucători din istoria clubului, făcând, bineînțeles, și el parte dintre aceștia. La o primă strigare, Ryan Giggs a jucat peste 630 de meciuri în Premier League, iar cele 114 goluri pe care le-a marcat de-a lungul sezoanelor l-au transformat în unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria fotbalului. Cinste bătrânului mijlocaș care acum se ocupă de naționala Țării Galilor și aspiră la rezultate formidabile.

Antrenor sau jucător, Frank Lampard face mereu senzație!

Plecat de la West Ham în lumea fotbalului profesionist, Frank Lampard a făcut numărul 8 celebru în Premier League datorită prestațiilor sale. Ajuns în formația celor de la The Blues, distracția și nebunia abia începeau. Alături de nume mari precum Didier Drogba, Essien sau Joe Cole, Frank Lampard a trăit cele mai frumoase victorii, dar și cele mai dureroase înfrângeri. Putem pune în balanță finala Ligii Campionilor (2008) pierdută în fața rivalilor de la Manchester United și victoria istorică din 2012 din meciul jucat împotriva bavarezilor de la Bayern. Sezonul 2011-2012 a fost de aur, primul trofeu al Ligii Campionilor pentru echipa lui Abramovic, un rezultat pe care Frank Lampard și colegii lui îl meritau. În prezent, fostul mijlocaș al lui Chelsea ocupă acum poziția de antrenor, iar formația celor de la The Blues se luptă sezon de sezon pentru un loc în Big Four-ul Premier League.

Veteranul David James își merită toate aprecierile!

Uriașul portar a ținut pasul ca nimeni altul! Și-a început cariera într-o eră în care fotbalul se juca la un alt nivel și s-a adaptat la secolul tehnologiei, fiind unul dintre cei mai buni portari ai campionatului. Watford e casa lui David James, însă marile performanțe și le-a notat în palmares în tricoul lui Liverpool. Formația Cormoranilor l-a primit cum se cuvine, iar acesta a apărat exemplar timp de 7 sezoane. Are 572 de meciuri doar în Premier League, iar experiența terenului l-a ajutat enorm să devină unul dintre cei mai buni. Descarcă aici aplicația Superbet și fă-ți propriul profit de SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

The post Munca asiduă dă întotdeauna roade! Vezi SuperJucătorii care au bifat cele mai multe meciuri în Premier League! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă