„Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu!” Suporterii dinamoviști, gata să caute un nou antrenor: „Asta l-a făcut să cedeze”

1 lună in urmă 18

Dinamo este la un pas să rămână fără antrenor! Deși l-au apărat pe Gigi Mulțescu într-un comunicat, fanii dinamoviști din Program DDB sunt conștienți că trebuie să caute repede un nou antrenor, după ce Academica Clinceni a bătut și ea în „Ștefan cel Mare”, scor 3-1.

Ultrașii cred că presiunea pe umerii lui Mulțescu este mult prea mare, în condițiile în care tehnicianul are probleme de sănătate și se apropie de vârsta de 70 de ani.

Gigi Mulțescu a fost foarte afectat la finalul meciului cu Academica Clinceni, pierdut de Dinamo, 1-3. Antrenorul a declarat că nu se mai simte util și că se pune la dispoziția conducerii. În aceste condiții, Mircea Rednic are șanse destul de mari să se întoarcă la Dinamo.

Fanii lui Dinamo îi cer scuze lui Gigi Mulțescu: „Mulțumim pentru tot!”

Mulțumim, Gheorghe Mulțescu! Mulțumiti seniorilor noștri! Rezistăm dacă vrem să existăm!

Priviți toți oamenii aceștia prinși în hora pustiiri lui Dinamo! Priviți ferocitatea cu care lovesc în tot ce mișcă, fără ca măcar să mai discearnă, atacă suporterii în putere cu aceeași furie cu care atacă și legendele. Din păcate, sunt chiar dinamoviști care atacă alți dinamoviști în cel mai greu, în cel mai grav moment al existenței clubului!

Din păcate, suportul de care Gigi Mulțescu avea nevoie din partea jucătorilor în meciul cu Clinceni n-a venit, dimpotrivă, cele 3 goluri încasate l-au făcut să cedeze. ‘Mă simt inutil, nu mai am putere să continuu, mă pun la dispoziția conducerii’. Conducerea știți cine este, un alt Senior, la fel de vechi în club. Constantin Eftimescu, președintele CA, este la Dinamo din 70, doar Mister a venit mai devreme.

Îi mulțumim domnului Eftimescu pentru modul admirabil în care rezistă și îi dorim în continuare putere, DDB îi este alături!

Iar domului Gigi Mulțescu, legenda noastră, îi prezentăm acum scuze, domnia sa era în club când a demisionat Gane, Dinamo avea nevoie de expertiza lui, suporterii îl cereau insistent pentru a redresa corabia, iar noi eram, brusc, în postura de a numi antrenor, tot suporteri și noi, vă dați seama!? Intenția a fost de la început să aducem președinte executiv și director tehnic, iar profesioniștii să-și fi făcut treaba, însă incertitudinea de la club și lipsa banilor i-au făcut pe toți cei ofertați să refuze. Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu! Presiunea a fost prea mare și nu a fost în puterea noastră să vă protejăm mai mult!

„Ținem Dinamo pe linia de plutire!”

Suporteri, acționari, viață

Ne-am asumat salvarea clubului, adunăm și virăm constant sume importante în visteria lui Dinamo, însă păstrăm distanța față de zona de decizie. Ne-am implicat numai în cazuri în care nu avea cine să o facă, (păstrarea jucătorilor, înlăturarea spaniolilor, avocați pentru procese) iar mai departe am lăsat oameni de fotbal să se ocupe de activitatea clubului.

În club există însă un sentiment de “sat fără câini”, apărut pe fondul unui vid de putere. Suporterii, acționarul DDB, ținem Dinamo pe linia de plutire, în timp ce oameni conectați încă la vechi metehne par să își plătească poliție sau chiar să submineze Dinamo și programul, din proprie inițiativă său ghidați. Se lovește în Gigi Mulțescu, în club, în DDB, pe surse sau asumat, se lovește în disperare!, se arată în comunicatul suporterilor dinamoviști.

The post „Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu!” Suporterii dinamoviști, gata să caute un nou antrenor: „Asta l-a făcut să cedeze” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă