„Mulțumim, Leo!”. Clip emoționant postat de FC Barcelona după despărțirea de Lionel Messi. Momente unice cu starul argentinian | VIDEO

2 luni in urmă 40

Ruptura dintre Lionel Messi și clubul în tricoul căruia a devenit celebru, FC Barcelona, este o certitudine, în ciuda faptului că părțile erau la un pas să semneze un nou contract, care urma să se întindă până în 2026.

Clubul catalan nu și-a mai permis să îi plătească salariul, fapt confirmat inclusiv de presa internațională, astfel că oficialii grupării vor trebui să găsească diferite metode pentru a-i liniști pe suporteri. În afara unor nume sonore, pe care cu siguranță le vom auzi în curând asociate cu Nou Camp, conducerea lui FC Barcelona va trebui să îi lămurească pe fani că și-a dorit un nou acord cu mijlocașul argentinian, dar că acest lucru nu a mai fost cu putință.

Primul pas în reconcilierea cu suporterii l-au făcut cei din departamentul de comunicare, care au postat pe contul oficial de Instagram un colaj video cu Lionel Messi, căruia îi mulțumesc pentru tot ceea ce a realizat în tricoul blaugrana, în ciuda faptului că fotbalistul a dispărut de pe site-ul oficial imediat după anunțul despărțirii.

Clip emoționant postat de FC Barcelona după despărțirea de Lionel Messi

La scurt timp după anunțul oficial conform căruia aventura lui Lionel Messi la FC Barcelona s-a încheiat, pe contul oficial de Instagram al catalanilor a fost postat un clip emoționant cu secvențe din activitatea argentinianului.

Mesajul „Mulțumim, Leo!” însoțește materialul video realizat de catalani în onoarea fotbalistului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

The post „Mulțumim, Leo!”. Clip emoționant postat de FC Barcelona după despărțirea de Lionel Messi. Momente unice cu starul argentinian | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă