Mulțescu refuză să accepte că Dinamo a intrat în hora retrogradării: "Au fost greșeli mari, situația este foarte grea"

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Poli Iași - Dinamo, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Dinamo nu a reușit să se trezească după venirea lui Gheorghe Mulțescu și a pierdut în fața ultimei clasate, Poli Iași, care nu mai câștigase din luna decembrie. Antrenorul lui Dinamo spune că situația este foarte grea, dar spune că echipa nu a intrat deocamdată în hora retrogadării:

Mulțescu refuză să accepte că Dinamo a intrat în hora retrogradării: "Au fost greșeli mari, situația este foarte grea"

"Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut patru-cinci oportunități. Am adus mingea în față, dar n-am putut să înscriem. Lucrurile au mers mai rău în repriza a doua, jucătorii care au intrat n-au adus un plus. Nu fac acum analiza jocului, dar aproape toți jucătorii au greșit. Au fost greșeli mari, inclusiv la faza golului. Am încercat să pregătim moralul, pentru că jucătorii erau căzuți, dar acum a venit acest eșec.

E greu, e foarte greu, ne-au lipsit cinci jucători de bază. E foarte bună această pauză, trebuie să ne recuperăm jucătorii accidentați și să completăm pregătirea. Meciul de azi era de șase puncte pentru noi. Vom juca fiecare meci la victorie, nu avem ce face. Deocamdată n-am intrat în hora retrogradării, mai sunt multe meciuri, dar situația este foarte grea", a spus Mulțescu, după eșecul de la Iași.

Clasament Liga 1

Poli Iași - Dinamo s-a terminat 1-0, iar moldovenii antrenați de Nicolo Napoli au obținut prima victorie după 11 etape (9 remize) și primul succes acasă după șase luni.

Ultimul succes fusese în urmă cu 3 luni. În plus, aceasta este și prima victorie pe teren propriu după 6 luni, de la acel 5-2 de pomina cu FCSB, de pe 27 septembrie 2020. De cealaltă parte, Dinamo a rămas echipa cu cele mai multe etape fără gol marcat, 13.

VIDEO Rezumatul meciului Poli Iași - Dinamo 1-0

Etichete: gheorghe multescu , antrenor dinamo , meciuri dinamo , poli iasi dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă