Mozzart Bet, noul sponsor principal la FC Argeș!

2 luni in urmă 23

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 15:56 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 15:58

Un nou partener alături de echipa-fanion a Piteștiului! Începând de astăzi, Mozzart Bet se alătură în mod oficial familiei FC Argeș, pornind la drum spre marea performanță, împreună cu ceilalți sponsori intrați în familia alb-violet!

Revenită anul trecut in elita fotbalului romanesc, FC Argeș a fost la un pas de a intra în play-off, deși nu a avut un început de sezon perfect. Odată cu schimbările din conducere și de pe banca tehnică însă, au început să crească și pretențiile. 

La Pitești se dorește performanța, iar performanța și tradiția vor atrage întotdeauna parteneri importanți.

„Ne bucurăm că am reușit să punem bazele acestui parteneriat. FC Argeș este un nume important în istoria fotbalului românesc, echipa la care a scris istorie și s-a consacrat ca legendă unul dintre cei mai mari fotbaliști români, Nicolae Dobrin. E un nume mare, care sperăm să ajungă să cunoască din nou gloria din anii ’70, cei mai prolifici pentru clubul din Trivale. 

Mozzart Bet, noul sponsor principal la FC Argeș!

În urma semnării acestui contract, FC Argeș se alătură celorlaltor branduri partenere Mozzart Bet din sport, precum Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad, echipa națională a Serbiei sau Zeljeznicar Sarajevo”, a declarat Dejan Vukosavljevic, country manager Mozzart Bet Romania.

Sperăm ca motto-ul Mozzart Bet, „Fii învingător!”, să le poarte noroc vulturilor alb-violeți!


#fiiinvingator #sustineechipalocala

Playtech: BOMBĂ! Monica Gabor și Irinuca sunt de NEGĂSIT. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am mai vorbit de când...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă