Mourinho, dator puștiului Afena-Gyan: "Mă duc să-i cumpăr ghete!" Mesajul tânărului fotbalist

1 săptămână in urmă 11

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Gruparea pregătită de Jose Mourinho i-a stricat debutul în Serie A lui Andriy Shevchenko, aflat la primul meci pe banca celor de la Genoa.

Mesajul lui Mourinho pentru Afena-Gyan

Jose Mourinho a fost inspirat cu introducea tânărului Afena-Gyan pe teren, iar portughezul vorbește despre o promisiune pe care i-a făcut-o fotbalistului său în cazul care o să reușească să marcheze.

"I-am promis lui Felix că o să-i cumpăr ghetele pe care le vrea, unele destul de scumpe, undeva la 800 de euro. Așa că a venit la mine după gol și mi-a zis să nu uit. Mâine dimineață la prima oră primul lucru pe care îl fac e să mă duc să-i cumpăr baiatului ghetele", a spus Jose Mourinho, conform footballitalia.

Afena-Gyan, în "al nouălea cer" după golurile marcate în Genoa - AS Roma 0-2

Afena-Gyan a fost asul din mânecă pentru Mourinho, care a tras lozul câștigător având în vedere cele două goluri marcate de acesta. Atacantul a avut o declarație emoționantă după meci, în care nu a uitat să-și arate recunoștiința oamenilor din jurul său.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

"Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru oportunitatea pe care am avut-o, echipei, antrenorului, suporterilor, coechipierilor. Susținerea pe care am avut-o a fost incredibilă. Vreau de asemenea să-i mulțumesc mamei, care e în Ghana, o iubesc.

Mourinho e o persoană extraordinară și un antrenor extraordinar. Te motivează în fiecare zi. Sunt foarte fericit că e aici. În această seară mi s-a îndeplinit un vis, odată cu primul gol marcat, pe care îl așteptam de ceva timp. Vreau să continui tot așa și să dovedesc că am valoare", a spus Afena-Gyan.

Cine este Felix Afena-Gyan

Felix Afena-Gyan este un atacant din Ghana care a ajuns la AS Roma la începutul anului 2021, fiind însă lăsat până în vara la clubul din țara natală, EurAfrica FC.

Acesta poate evolua și în bandă, exact cum a făcut-o la meciul Genoa - AS Roma, și are ca principală calitate viteza.

Partida contra celor de la Genoa a fost a 3-a a sezonului pentru el în Serie A. Afena-Gyan s-a făcut remarcat la echipa primavera a Romei, unde are 20 de meciuri, 10 goluri și două pase decisive.

Etichete: jose mourinho , as roma , afena-gyan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă