Motociclistul arestat pentru moartea unui tânăr pe trotinetă mai are un om pe conștiință. Prima victimă a fost un biciclist

2 luni in urmă 54

Laurenţiu Trica Mitici zis Americanu, motociclistul acuzat că a omorât un tânăr care circula pe trotinetă, mai are un dosar penal pe rolul instanțelor de judecată în care este acuzat de omor din culpă.

Potrivit unor surse, Americanu ar fi fost implicat în urmă cu aproximativ patru ani tot într-un accident rutier soldat cu moartea unui biciclist.

Laurențiu Trică Mitici a fost deferit justiției în octombrie 2019, iar dosarul de omor din culpă se judecă încă pe rolul instanței Judecătoriei Sectorului 5 din București.

Judecarea cauzei a fost amânată până acum de 14 ori, iar cele mai multe amânări au fost cerute într-o primăfază din cauza grevei magistraților de la începutul anului 2020, iar ulterior în contextul pandemiei de COVID-19. Alte șase amânări au fost dispuse de instanța Judecătoriei Sectorului 5 din cauza lipsei unui raport de expertiză.

Laurențiu Mitici urmează să se prezinte în fața instanței în acest dosar în data de 6 septembrie 2021, când a fost programat următorul termen de judecată.


În urma accidentului de miercuri 4 august, petrecut pe Calea Vitan din București, în care un tânăr care circula cu o trotinetă a murit, Laurențiu Mitici a fost arestat preventiv. În cauză acuzațiile sunt tot de omor.

Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul orelor 18.00. Potrivit anchetatorilor, în timp ce aștepta la culoarea roșie a semaforului, la intersecția dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei, Mitici, afalt pe motocicletă, a fost lovit în spate de către tânărul care circula cu o trotinetă electrică.

Deranjat de gest, motociclistul l-a depășit și ulterior l-ar fi lovit cu casca pe băitaul care îl șicanase în trafic. Acesta din urmă s-a dezechilibrat, a intrat pe contrasens unde a fost lovit de o altă mașină care circula regulamentar. Tânărul, grav rănit, a murit la puțin timp în spital.

Mitici a fost arestat preventive pentru 30 de zile într-un dosar în care acuzațiile sunt de omor.

Citeste si:

Motociclistul care a cauzat moartea unui bărbat pe trotinetă a fost arestat preventiv. Cum s-a produs accidentul VIDEO

Tânăr pe trotinetă mort după un conflict în traficul din București. Cine este Americanu', motociclistul acuzat că i-a cauzat moartea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă