Motociclistul agresiv în trafic, arestat preventiv. Bărbatul, instructor de conducere defensivă, a provocat decesul unui tânăr pe trotinetă

2 luni in urmă 50

Un motociclist strabate bulevardul Kiseleff, marti, 4 mai 2021, in Bucuresti. MEDIAFAX FOTOUn motociclist strabate bulevardul Kiseleff, marti, 4 mai 2021, in Bucuresti. MEDIAFAX FOTO

Potrivit imaginilor, bărbatul a coborât de pe motocicletă și a aruncat cu casca în tânărul care se deplasa pe trotinetă. Incidentul a avut loc pe 4 august, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală.

În urma loviturii primite, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut în fața unei mașini care circula din sens opus, fiind lovit mortal.

Motociclistul a fost arestat preventiv sub acuzația de săvârșire a infracţiunii de omor, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, arată procurorii într-un comunicat.

Informațiile apărute în urma accidentului arată că motociclistul este instructor de conducere defensivă.

Clubul moto Black Tulip Bucharest, din care agresorul făcea parte, a anunțat că l-au exclus.

„Ne delimităm de orice fel de conduită rutieră inadecvată şi condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim să fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informaţie publicată în afară anchetei oficiale şi dorim să fie respectat anonimatul persoanelor implicate.

De asemenea, suntem deschişi comunicării cu organele abilitate, în măsura în care anchetă o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauză a fost votată astăzi, motivată de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretăm evenimentele întâmplate şi suntem alături de familiile celor implicaţi. Mulţumim!”,a transmis clubul moto Black Tulip Bucharest MF, pe pagina de Facebook.

The post Motociclistul agresiv în trafic, arestat preventiv. Bărbatul, instructor de conducere defensivă, a provocat decesul unui tânăr pe trotinetă appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă