Motociclistul acuzat că a ucis un bărbat aflat pe trotinetă, în București, a fost arestat preventiv. Detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

2 luni in urmă 83

Motociclist arestat pentru omor Motociclist arestat pentru omor

Motociclistul acuzat că a ucis un bărbat care circula pe trotinetă, în urma unei șicanări în trafic, a fost arestat preventiv joi seară, pentru omor. Decizia, luată de Tribunalul București, nu este definitivă. 

JOI, 05 AUGUST 2021, 18:55

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Din anchetă reiese că suspectul a aruncat cu o cască de motociclist în persoana care se deplasa pe o trotinetă, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, unde a fost lovită mortal de un autoturism.

Incidentul a avut loc miercuri, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei.

”În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, ora 18,30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. "Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei", notează procurorii.

Motociclistul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică, mai precizează sursa citată.

”Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, mai explică anchetatorii.

Victima, rănită grav după ce a fost lovită de autoturism, a decedat la spital, după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă