Motociclist roman arestat in Marea Britanie dupa ce a fost prins circuland cu aproape 290 de kilometri pe ora

1 lună in urmă 1

Un motociclist roman in varsta de 19 ani a pus politia londoneza pe jar. Timp de jumatate de ora, tanarul a gonit cu politistii pe urmele lui. Iar viteza era una incredibila aproape 290 de kilometri la ora.

Tanarul Marian FDragoi a mai facut o tura inainte sa fie arestat intr-un alt caz, conform thetimes.co.uk.

A fost prins insa si arestat. Motocicleta folosita in scurta evadare este o Honda CBR 1000.

38 de minute a durat pana cand romanul a fost incatusat. A fost urmarit cu ajutorul unui elicopter pe care politia l-a ridicat in aer pentru a-l putea monitoriza in permanenta.

Judecatorul care daduse sentinta anterioara a spus ca fapta aceasta nu este numai o sfidare a instantei ci o infractiune penala si a transmis Politiei sa investigheze si acest caz.

Conform presei straine, motocicleta, care era detinuta de Marian Dragoi dar avea numere false.

Dragoi a fost arestat si este cercetat pentru conducere periculoasa, conducere fara permis si fara asigurare.

Avocata sa a incercat sa induplece magistratii spunand ca inculpatul a dat docvada de lipsa de maturitate, mai ales ca a condus la o asemena viteza fara sa poarte haine de protectie. Ea a mai spus ca acesta si-a parasit casa pentru ca a fost inchis din cauza epidemiei de coronavirus, insa nu exista scuze pentru acest mod de conducere.

Se pare ca Dragoi lucra ca serif de trafic, dar si-a pierdut locul de munca inainte de Craciun din cauza pandemiei. A iesit pozitiv pentru cocaina la locul de munca, dar nu i s-a adus nicio acuzatie.
El a mai fost condamnat in trecut oentru port de arma ofensiva in public.

Acum a fost condamnat la 46 de saptamani de inchisoare si ii este interzis sa conduca timp de doi ani si cinci luni.

Citeste si:

Povestea Hells Angels, faimosul club de motociclisti ai carui membri sunt implicati intr-un dosar rasunator de trafic de cocaina si asasinate la comanda


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă