Motocicletă furată în Anglia, scoasă la vânzare în Galaţi. Proprietarul a venit în România pentru a-şi recupera vehiculul şi a filmat întreaga experienţă

3 săptămâni in urmă 30

A rămas fără motocicletă în Marea Britanie şi a găsit-o în Galaţi, un an mai târziu. Britanicul a filmat atât drumul, cât şi peripeţiile prin care a trecut pentru a-şi recupera "febleţea".

Britanicul a văzut un anunţ cu un motor asemănător cu al lui chiar la Tecuci, şi s-a gândit să vină să-şi încerce norocul. Bărbatul a filmat întreaga călătorie în drumul său spre dreptate.

Kelston Chorley, proprietarul motorului: Mă îndrept spre Bucureşti. Am un zbor programat. Planul meu e să mă duc să vorbesc cu poliţia locală. Am discutat cu poliţia de aici şi nu şi-au dat interesul. Am vorbit şi cu cei de la compania de asigurări la care am asigurat motocicleta şi nici ei nu au fost interesaţi.

Britanicul a filmat întreg traseul spre recuperarea motocicletei

Ajuns în România, a fost redirecţionat către poliţia din comuna Matca. În doar 24 de ore poliţiştii din comună au găsit motorul la un tânăr din localitate.

Kelston Chorley, proprietarul motorului: E puţin ciudat, să fiu sincer, să fiu în oraşul în care cineva are motocicleta mea pe undeva. Întrebarea mea e: unde? Prietenii mei care au găsit motocicleta în 24 de ore. Da. 24 de ore le-a luat să o găsească.

Bărbatul de 28 de ani la care a fost găsită mototcicleta susţine că ar fi achiziţionat-o din târgul auto din Focşani, de la o persoană necunoscută, cu suma de 2.000 de euro, însă fără contract de vânzare-cumpărare.

Kelston Chorley, proprietarul motorului: A fost o călătorie extraordinară până acum, totuşi nu cred că e gata încă. Nu va fi gata până când motocicleta nu ajunge în siguranţă înapoi, în garajul meu în Marea Britanie.

Britanicul aşteaptă acum motocicleta, iar poliţiştii români, ajunşi celebri în Marea Britanie, vor continua investigaţia pentru a stabili cum a ajuns vehiculul în ţară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă