Motivul retragerii lui Halep de la Dubai » A revenit marele obstacol al carierei: „Sunt dezamăgită”

2 luni in urmă 2

Următorul turneu la care Simona Halep poate lua startul este cel de la Miami, programat între 22 martie și 4 aprilie 2021. 

Simona Halep va avea o pauză îndelungată după Australian Open 2021. A ratat competiția de la Doha și nu va putea lua startul nici la Dubai, turneu unde pornea din postura de cap de serie numărul 1. Sportiva din România acuză dureri la spate. 

Simona Halep, abandon de la Dubai

„Din păcate spatele meu nu este la potențial maxim și am luat decizia să mă retrag de la turneului din Dubai. Am amintiri deosebite, de la câștigarea titlului cu numărul 20, anul trecut. Sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr trofeul”, a transmis Halep, pe Twitter. 

Simona Halep și marea problemă a carierei

În finalul anului 2018, la câteva luni de la câștigarea primului turneu de Grand Slam din carieră, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. Din acel moment, durerile au revenit periodic, inclusiv înainte de Australian Open 2021. 

Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant. 

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat.
- Simona Halep

VIDEO. George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Ce a spus Merkel despre Halep pe holurile Parlamentului European: „Mereu mă oprește și mă întreabă”Perechea Monica Niculescu - Jelena Ostapenko joacă, azi, în semifinale la Doha împotriva favoritelor turneului

Filmarea face înconjurul lumii. Detaliul făcut public acum de Meghan Markle despre familia regală

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă