Motivul real pentru care ar fi „vânat” antrenorul grupei 2007 de la Steaua București! „Cred că el a dat filmările ca să se răzbune!” De la ce ar fi plecat scandalul cu antrenorul | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 15

ProSport a publicat, în exclusivitate, un clip în care apare în autocarul echipei grupa U15 de la CSA Steaua, alături de părinți. Aceștia din urmă consumă băuturi alcoolice, iar pe imagini se observă o sticlă de alcool și un pahar de whiskey.

Marius Voica, unul dintre părinții aflați în autocarul respectiv, susține că un alt părinte ar fi cel care a dat imaginile presei pentru a se răzbuna pe antrenorul Florin Neață, cel care pregătește grupele U15 și U16 de la CSA Steaua. Tehnicianul roș-albaștrilor și tatăl lui Idris Alkhatib ar fi avut un conflict care s-a soldat cu eliminarea lui Idris din cadrul clubului.

Răzbunarea tatălui lui Idris Alkhatib?!

Marius Voica îl vede țap ispășitor pe tatăl lui Idris Alkhatib despre care crede că a dat imaginile presei pentru a se răzbuna pe antrenorul de la CSA Steaua.

„Din informațiile mele, nu înseamnă că sunt neapărat cele corecte, filmulețul a apărut în presă după ce cred că a fost dat de către un părinte al cărui copil a fost dat afară. E vorba despre Idris Alkhatib (foto), cel care apare și în clip. Copilul respectiv a fost dat afară la sfârșitul lunii septembrie după o ceartă pe care părintele lui a avut-o cu antrenorul clubului.

Cearta respectivă a plecat după ce părintele copilului a uitat buletinul copilului acasă la unul dintre meciuri și i-a solicitat antrenorului să-l bage pe carnetul altui copil, iar antrenorul n-a vrut să facă lucrul ăsta. E o răzbunare a părintelui”, a declarat Marius Voica pentru ProSport.

Florin Neață n-a acceptat să-l bage pe „fals” pe Idris Alkhatib, însă ProSport a dezvăluit că a făcut acest lucru cu Mario Păun, un alt jucător de la U15.

The post Motivul real pentru care ar fi „vânat” antrenorul grupei 2007 de la Steaua București! „Cred că el a dat filmările ca să se răzbune!” De la ce ar fi plecat scandalul cu antrenorul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă