Motivul pentru care un coleg al lui Cristiano Ronaldo a ratat transferul la Barcelona. Acum poate împărți vestiarul cu Tătărușanu

2 săptămâni in urmă 8

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Renato Sanches a ratat transferul la Barcelona

"Multe cluburi au fost interesate de mine în vară. Când am suferit o accidentare, am înțeles că am rămas la Lille. Era totul făcut cu Barcelona, dar cred că totul s-a prăbușit din cauza accidentării", a spus Renato Sanches.

Mijlocașul de 24 de ani, legitimat la Lille, nu duce însă lipsă de oferte. Ar putea fi coleg cu Tătărușanu, însă se află și în negocieri cu Arsenal.

"Poate că Milan și Arsenal sunt interesate, dar nu știu. Milan este un club mare, istoric. Este vorba despre clasă, îmi place de ei. Am discutat cu agentul meu, știu care sunt cluburile care sună și cluburile care nu sună, dar nu pot să vă spun acum. Însă acum sunt gata. Dacă vine o ofertă, o să văd ce este mai bine pentru mine", a precizat Renato Sanches, care are același agent ca și Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes.

  • În urmă cu câteva zile, presa italiană susținea că Renato Sanches ar fi acceptat și salariul negociat cu Milan, 5-5 milioane de euro pe an.

Renato Sanches poate fi coleg cu Ciprian Tătărușanu

Clubul francez are relații bune cu Milan, mai ales după transferul portarului Mike Maignan, din această vară, care a devenit titular în poartă, în detrimentul lui Tătărușanu. Rămâmne de văzut dacă se vor înțelege și cele două cluburi asupra sumei de transfer.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Renato Sanches joacă la Lille din august 2019, când a fost cumpărat de la Bayern pentru 20 de milioane de euro. Cota sa de piață actuală este de 30 de milioane de euro, iar Bayern a plătit pe el 35 de milioane în iulie 2016, când l-a luat de la Benfica.

Renato Sanches mai are contract cu Lille până în iunie 2023.

În acest sezon, Renato Sanches a jucat în 8 meciuri oficiale pentru Lille și a dat o pasă decisivă.

  • La 24 de ani, Renato Sanches este campion în trei țări diferite: Portugalia, Franța și Germania.
Etichete: barcelona , cristiano ronaldo , milan , lille , renato sanches

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă