Motivul pentru care se cere anularea vizei lui Djokovic: ”Un risc al siguranței comunității australiene”

1 săptămână in urmă 23

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

Judecătorul Anthony Kelly a luat la cunoștință faptul că Novak Djokovic a colaborat în totalitate cu autoritățile de pe aeroportul din Melbourne, înainte de a fi trimis la hotelul de carantină. 

Argument împotriva lui Djokovic. Judecătorul Anthony Kelly a dispus ca sportivul să fie eliberat

Argumentul folosit de guvernul din Australia, pentru a refuza viza lui Djokovic, conform celor de la BBC, este unul simplu:

”Prezența sa în Australia reprezintă sau ar putea fi un risc al siguranței comunității australiene”.

De menționat este faptul că avocații lui Djokovic au inițiat viza argumentând că funcționarii de la graniță nu i-au notificat într-un mod corespunzător și explicit de intenția de a-i anula viza.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Judecătorul Anthony Kelly a dispus ca Novak Djokovic să fie eliberat din hotelul de carantină, pentru a putea fi audiat, iar avocații săi sunt liberi să aleagă o nouă locație în care sportivul va sta până la finalizarea procesului.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Etichete: novak djokovic , novak djokoic proces

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă