Motivul pentru care Runar Sigurjonsson nu a mai jucat la CFR Cluj + ce fotbalist îl strigă ”tata” pe Dan Petrescu

1 lună in urmă 21

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

La finalul partidei, Dan Petrescu a explicat că Runar Sigurjonsson, jucător de bază la CFR Cluj până la venirea sa, nu a putut juca în ultimele partide pentru că se confruntă cu probleme medicale din cauza cărora nu s-a putut antrena corespunzător.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - FC Voluntari 1-0:

Motivul pentru care Runar Sigurjonsson a ”dispărut” de la CFR

Sigurjonsson nu e exclus din lot, nu s-a întâmplat nimic, e accidentat, a făcut o tendinită, am vorbit şi azi (n.r. sâmbătă) cu el, a zis că are nevoie de două, trei zile de pauză, e un jucător important, dar, ca să joace, trebuie să alerge la antrenament, să fie pregătit.

Deocamdată nu s-a antrenat de când am venit eu, 10% din antrenament. Cum să-l bag la meciuri dacă nu e antrenat? Bag jucători care se antrenează”, a explicat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a infirmat, în același timp, zvonurile potrivit cărora ar fi avut un conflict cu Emmanuel Culio, fotbalist despre care a dezvăluit că-l strigă ”tata”.

Despre noi se scrie, numai de bine nu. Când aud că sunt certat cu Emmanuel Culio, mă bufneşte râsul. El este precum copilul meu, îmi spune tată. Cum să mă bat cu el? Doamne fereşte”, a spus Dan Petrescu.

Gabriel Debeljuh, scos din lot de Dan Petrescu

Dacă Runar Sigurjonsson lipsește de la CFR Cluj din motive obiective, Gabriel Debeljuh nu a fost în lot la partida cu FC Voluntari pentru că Dan Petrescu a decis excluderea sa, pe motive de indisciplină.

Debeljuh a fost exclus de mine, pentru indisciplină”, a recunoscut Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , emmanuel culio , cfr cluj fc voluntari , runar sigurjonsson
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă