Motivul pentru care Radu Petrescu nu s-a dus să revadă faza penalty-ului primit de FCSB în meciul cu Universitatea Craiova

1 săptămână in urmă 39

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Motivul pentru care Radu Petrescu nu s-a dus să revadă faza penalty-ului primit de FCSB în meciul cu Universitatea Craiova

În minutele de prelungire ale primei reprize, Andrea C0mpagno a căzut în urma unui duel cu Nicușor Bancu. Centralul Radu Petrescu a dictat lovitură de la 11 metri, după ce s-a consultat câteva minute cu cei din camera VAR, spre nemulțumirea oltenilor care au contestat decizia.

Marius Avram, fostul arbitru român, a explicat de ce Petrescu nu a fost chemat la margine de către cei din cabina VAR, pentru a revedea faza din careul Craiovei.

“Haideți să facem un exercițiu ca să înțeleagă asculătorii ce se întâmplă în acel dialog, între arbitru și cei din camera VAR. Toată lumea a văzut faza de aseară.

Scenariul 1: arbitrul le spune celor din cabina VAR următorul mesaj ‘Compagno a fost lovit în cap de către Bancu în timp ce se îndrepta către minge’. Mă uit pe video și văd că de fapt Compagno este cel care intră în Bancu. Am evidența, în acest moment, că arbitrul nu a judecat corect și am toate argumentele să-l chem să vadă.

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Scenariul 2: arbitrul spune că Bancu i-a impiedicat înaintarea lui Compagno cu mâna stângă și piciorul stâng și a avut loc o ciocnire involuntară între cei doi, cap în cap. În acel moment mă uite pe video, nu văd niciun fel de mână sau picior, pentru că reluările nu-mi permit. Nu le văd pur și simplu, nu pot să spun dacă e adevărat sau nu ceea ce a spus arbitrul în momentul respectiv.

În acest moment, eu în cabina VAR nu pot să te chem pentru că nu am evidența că ce îmi spui tu este complet greșit. Vedeți cât de mult contează mesajul pe care îl transmite arbitrul în momentul în care descrie faza pe care a judecat-o?”, a declarat Marius Avram, la Sport Total FM.

Sorin Cîrțu consideră incorectă lovitura de pedeapsă oferită celor de la FCSB: ”E hilar!”

Președintele celor de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, critică și el decizia arbitrilor de la penalty, însă este mulțumit de faptul că acel duel nu a influențat decisiv deznodământul acestei partide, iar echipa sa a reușit să obțină cele trei puncte

Ei au simțit că acel fault evident pe care l-au suportat Markovic că nu a fost, dar când s-a dat penalty la faza noastră, acordat de VAR... aș propune ca această <<barzelleta>> (n.r. - glumă, în italiană) pe care a creat-o jucătorul italian (n.r. - Andrea Compagno) să fie preluată de școala de antrenori și exemplificată la toți jucătorii, antrenorii, un mod de a dribla foarte interesant. A dribla - dau minge în față o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv, hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei.

Sigur, a venit repriza a doua. A venit și golul doi. Până la urmă este bine că am păstrat rezultatul și este o victorie deosebită. E bine că echipa a fost conectată foarte bine pentru această partidă. În general, meciurile pe care le ai cu FCSB, CFR, Rapid, intră într-o categorie a meciurilor speciale și, pe lângă ce pregătesc și transmit antrenorii, vin și jucătorii cu un plus al lor de stare de spirit. Astăzi, eu sunt mulțumit că s-a făcut dreptate pentru că ar fi fost păcat ca acest meci să nu se fi terminat cu o victorie a noastră”, a declarat Sorin Cârțu, la finalul partidei cu FCSB.

VIDEO cu faza penalty-ului primit de FCSB

Etichete: radu petrescu , marius avram , penalty fcsb , universitatea craiova - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă