Motivul pentru care Maria Ciobanu pleacă din nou în America. Dezvăluirea lui Ionuț Dolănescu: „Mama nu va mai rămâne în țară”

2 luni in urmă 31


Maria Ciobanu locuiește de ani buni în America. Celebra interpretă de muzică populară s-a stabilit acolo alături de familia sa. Recent, aceasta a revenit în România, doar pentru un eveniment organizat de buna ei prietenă Steliana Sima. Acum, Ionuț Dolănescu a anunțat că mama sa pleacă din nou în SUA.


„Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale.”, a declarat cântărețul pentru impact.ro.


Ionuț Dolănescu a precizat că Maria Ciobanu nu mai cântă din 2017, de când a anunțat că se retrage. Chiar și așa, membrilor familiei le mai fredonează o melodie, la insistențele lor.


„Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot. La 84 de ani are însă vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici.Aşa s-a întâmplat la finele lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoţelului Stelianei Sima. Dar astea sunt ocazii foarte rare”, a precizat Ionuţ Dolănescu pentru aceeași sursă.


Ionuț Dolănescu spune că mama lui se relaxează câteva zile în zona Ardealului, la rudele din partea soțului ei, Mircea Câmpeanu. Alături de artistă se află fiica ei, Camelia, cu care locuiește în California.


La venirea în România, Maria Ciobanu a stat în locuința ei din București, casă pe care a avut-o în grijă chiar o vecină. „Mama locuieşte în aceeaşi casă a sa, din zona complexului Carrefour Orhideea. Există acolo o vecină deosebită, care a avut în tot acest timp grijă de casa măicuţei.


Când a aflat că se întoarce acasă, a răsturnat casa cu susul în jos. A făcut curăţenie generală, dar şi o serie de bunătăţi, fiindcă mama e încă o fire care apreciază foarte tare mâncărurile noastre.”, a mai adăugat în același interviu cântărețul.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă