Motivul pentru care Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat. Bărbatul e logodit acum cu Cătălina Ponor

1 lună in urmă 45


După ce s-a retras din muzică, Julia Chelaru s-a dedicat vieții personale. Cântăreața a fost căsătorită din 2007 până în 2016 cu Bogdan Jianu, bărbatul care acum e logodit cu gimnasta Cătălina Ponor. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a spus care au fost motivele separării de actor.


„Introvertirea și neasumarea unor lucruri. Au fost anumite chestii pe care nu le-am discutat sincer și asumat la momentul potrivit. E un bărbat frumos și foarte mișto, de altfel.


Nu ajungeam, poate, aici, dacă eram mai sinceri. Nu ne-am asumat, n-am vorbit ce trebuia, a fost prea multă tăcere între noi. Eram doi raci, fiecare aștepta să fie tras”, a declarat Julia Chelaru în emisiunea de la Pro TV.Întrebată dacă mai țin legătura, Julia a completat: „E și omul combinat… Noi ne-am despărțit plângând la notar. Am vorbit după despărțire. Mi-a urat tot ce se poate mai bine și eu lui, de altfel”. În cadrul rubricii „Sosurile iuți” din cadrul emisiunii „La Măruță”, Julia a fost provocată să spună, dintre Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Cătălina Ponor, pe cine ar împinge din barcă în Ocean pentru a se salva.


„Cu Andreea și Claudia fac trupă, cântăm, facem un ban. Pe Cătălina nu o cunosc bine, o cunosc, dar nu atât de mult. Nu te supăra pe mine, Cătălina! Dar nu te-aș arunca nici pe tine, categoric! Fostul meu soț este iubitul Cătălinei Ponor. Eu n-am nimic cu Cătălina, Doamne ferește. În spirit de glumă o arunc, repet”, a mărturisit Julia Chelaru, care a fost curtată de Adrian Mutu.În august 2020, Cătălina Ponor a anunțat că ea și Bogdan Jianu s-au logodit. „Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus «da!» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram. Între actor și gimnastă este o diferență de vârstă de aproximativ 18 ani.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă