Motivul pentru care Ianis Hagi ar fi pierdut echipa la Rangers: „100% de-asta. Gerrard nu a dat banii aiurea pe el”

3 luni in urmă 23

Duminică, Ianis a început meciul cu Aberdeen (4-0 pentru Rangers) pe banca de rezerve. A patra partidă consecutivă în care fiul „Regelui” nu se regăsește în garnitura de start a echipei din Glasgow. Pe deasupra, Ianis a fost criticat pentru prestația pe care a avut-o în partida echipei naționale de tineret cu Danemarca U21, scor 1-1, în care a fost căpitan și a purtat numărul 10.

Vasile Miriuță: „Gerrard nu a dat banii aiurea pe Ianis”

Vasile Miriuță pune forma slabă a lui Ianis pe seama presiunii imense cu care se confruntă tânărul mijlocaș.

„S-a pus o presiune fantastică pe copilul ăsta în ultimul timp. Hai să-l lăsăm să-şi facă treaba, Gerrard nu a dat banii aiurea pe el. E tânăr, chiar dacă a declarat că nu-l afectează. Mă afectează pe mine, la vârsta mea... Eu zic să-l lăsăm, 100% a fost afectat şi de asta a pierdut şi echipa. 

Îmi place de el, e foarte bun, foarte tânăr. Dacă s-a dus la Under 21 au spus că a retrogradat. E foarte bun, poate să ajute echipa naţională, sigur va reintra în primul 11 al lui Rangers!”, a declarat Miriuță, conform Look Sport.

Ce a făcut Ianis în ultimele meciuri ale lui Rangers:

Rangers - Aberdeen 4-0: introdus în minutul 75, la 4-0Rangers - Hamilton 8-0: introdus în minutul 69, la 8-0Benfica - Rangers 3-3: nu a jucat delocKilmarnock - Rangers 0-1: nu a jucat delocRangers - Lech Poznan 1-0: titular, schimbat în minutul 69, la 1-0Rangers - Livingston 2-0: titular, schimbat în minutul 84 la 2-0, pasă de gol la prima reușităStandard Liege - Rangers 0-2: titular, schimbat în minutul 67, la 0-1Celtic - Rangers 0-2: nu a jucat deloc

3,5 milioane de eurole-a plătit Rangers celor de la Genk pentru Ianis Hagi

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Momente delicate pentru Boloni în Grecia » Înjurat de fanii lui Olympiakos, a explodat în timpul interviului: „Opriți-vă!”I s-a luat și lui Chiricheș de România? » Încă un episod dubios: bun la club, „rupt” pentru națională!

O familie din Ploiești a cerut dosarul medical al mamei moarte de COVID. Răspunsul șocant al managerului spitalului. Cine trebuie să își dea acordul

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă