Motivul pentru care Giovanni tace: închisoarea! Cine spune Becali că ar fi negociat, de fapt, transferul lui Man

4 săptămâni in urmă 32

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Şi atunci, şi acum, printre cei implicaţi este şi numele lui Giovanni Becali, condamnat la vremea respectivă la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

De data aceasta, cel mai mare dintre verii Becali nu a participat cu declaraţii la scandalul purtat mai ales de Anamaria Prodan şi de Gigi Becali, dar a ţinut să iasă acum, pentru a susţine neimplicarea sa în tranzacţie.

De ce spune Giovanni Becali că el nu a negociat nimic la transferul lui Dennis Man la Parma?!

Ioan "Giovanni" Becali a stat la închisoare 2 ani şi 6 luni, dar nu are voie să-şi reia profesia de agent de jucători ăncă 2 ani de la expirarea pedepsei.

Pedeapsa iniţială a fost crescută la 7 ani şi 4 luni după sentinţa dată în cazul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu, astfel că Giovanni va putea face oficial această muncă abia în 2023! Dacă s-ar putea dovedi că a fost implicat la unele transferuri, ar risca reîntoarcerea la puşcărie.

E bine să știe toată lumea cine a negociat. Eu nu am negociat deloc, Dragoș Sârbu a fost cel care a făcut totul la nivel de tratative. Eu am mers acolo pentru că sunt imaginea firmei pe care el o deține și pentru că sunt un om pe care conducătorii celor de la Parma îl cunosc, au încredere în mine.

În acest business este foarte importantă imaginea, iar eu am fost un consultant pentru Dragoș. Nu vreau să comentez alte declarații făcute în țară, ne pierdem timpul”, a declarat Giovanni Becali pentru ProSport.

Anamaria Prodan a atras atenţia că Giovanni riscă închisoarea dacă a negociat pentru Man

Transferul-record al lui Man nu a fost realizat de Anamaria Prodan, impresara jucătorului, ci de firma care oficial îi aparţine lui Dragoş Sârbu, cel sub numele căruia a fost refăcută societatea după ce Pietro Chiodi le-a luat toţi jucătorii "fraţilor".

Soţia lui Reghecampf susţine că Gigi şi Giovanni l-au terorizat pe Man să denunţe contractul cu ea.

"Chiar cum face Giovanni Becali transferuri ? Nu avea Interdicție pe viața? Cum apare la TV să povestească cum face transferuri? Cum întărește patronul Gigi Becali cum face el transferuri de la a la z?", a declarat impresara trasă pe sfoară de fraţii Becali la acest transfer.

Sentinţa legată de Ioan Becali din "Dosarul Transferurilor"

"In baza articolului 38 alineatul 1, articolului 39 alineatul 1 litera b si articolului 45 alineatul 3 litera a din Codul Penal, aplica inculpatului Becali Ioan pedeapsa cea mai grea, de 3 ani si 6 luni de inchisoare, la care se adauga un spor de 2 ani si 10 luni, urmand sa execute pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare si o pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de articolul 66 alineatul 1 literele a, b si g (constand in calitatea de agent licentiat sau de reprezentant al unui club de fotbal) pe o durata de 2 ani dupa executarea pedepsei inchisorii".

Dennis Man, cel mai scump român plecat din Liga 1. Cum arată acum topul

Dennis Man, care a semnat un contract valabil pe cinci sezoane, îl întrece pe Nicolae Stanciu, vândut la Anderlecht pe zece milioane de euro, în topul celor mai scumpi jucători plecați din România.

Dennis Man (de la FCSB la Parma, în 2021): 13 milioane de euroNicolae Stanciu (de la Steaua la Anderlecht, în 2016): 10 milioane euroVlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham, în 2013): 9,5 milioane euro Valentin Mihăilă (de la Craiova la Parma, în 2020): 8,5 milioane de euroAlexandru Mitriţă (de la Craiova la New York City, în 2018): 8 milioane de euroFlorin Gardoş (de la Steaua la Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euroMirel Rădoi (de la Steaua la Al-Hilal, în 2009): 6 milioane euroCristian Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 milioane euroGabi Torje (de la Dinamo la Udinese, în 2011): 5 milioane de euroBogdan Stancu (de la Steaua la Galatasaray, în 2011): 5 milioane euro Etichete: parma , anamaria prodan , giovanni becali , transfer dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă