Motivul pentru care FCSB și Rapid n-au loc nici acest weekend pe Arena Națională. Ce se întâmplă de fapt

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Așa se face că FCSB va juca, tot la Buzău, cu FC Argeș, mâine, duminică, 31 octombrie 2021, de la 20:30, în timp ce Rapid o va aștepta la Mioveni pe U Craiova 1948, o zi mai târziu, luni, de la aceeași oră, 20:30, ambele ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Galerie Foto

  1. Fondul de premiere pentru turneul Dota 2 s-a ridicat la 40 de milioane de dolari, record pentru lumea e-sport. Din această sumă, statul român va încasa peste 4 milioane de dolari, sub formă de impozit.
  2. Spectatorii nu au putut participa la Mondialul Dota 2 din cauza situației epidemiologice din București.

Motivul pentru care FCSB și Rapid n-au loc nici acest weekend pe Arena Națională. Se schimbă din nou gazonul

Stadionul din Capitală a fost gazda unui turneu de jocuri online, Dota 2, care s-a terminat pe data de 17 octombrie, dar ”Arena” tot nu poate fi deschisă fotbalului.

Ce s-a întâmplat de fapt? Gazonul a fost serios avariat după cele două săptămâni ale competiției, câștigată de către echipaTeam Spirit, din Rusia. În aceste condiții, organizatorii au decis să schimbe din nou gazonul.

”În weekend-ul 30-31 octombrie 2021, sunt în desfășurare lucrările de schimbare a gazonului hybrid pe Arena Națională, în prezent acestea fiind realizate în proportie de 50%. Până la data de 31.10.2021 aceste lucrări vor fi finalizate.

Menționăm că, din data de 01.11.2021, accesul publicului va fi permis începând cu ora 10:00”, se arată într-un răspuns solicitat de către digisport.ro de către cei de la Direcția Investiții, din cadrul Primăriei Generale a Capitalei.

Ce este Dota 2 și cum se joacă

Dota 2 este un joc video multiplayer online, nominalizat în trecut pentru premiul de cel mai bun joc eSport din lume. Jocul a fost lansat în iulie 2013, iar statisticile arată că în jur de 7,6 milioane de oameni joacă lunar Dota 2.

Un meci de Dota 2 se desfășoară între două echipe formate din câte cinci jucători. Fiecare echipă are o bază proprie, pe care trebuie să o protejeze. Fiecare jucător controlează un anumit personaj. Fiecare personaj este unic în felul său, datorită abilităților pe care le are. Meciul se termină după ce o echipă reușește să cucerească baza adversă.

Din 2013 și până în prezent, jocul Dota 2 a atras tot mai mulți adepți.

Dota 2 este atât de popular pentru că se joacă în echipă, iar majoritatea utilizatorilor joacă alături de prieteni. Mulți oameni preferă să-și petreacă timpul liber în fața monitorului, alături de cei apropiați, decât să iasă în oraș.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă