Motivul pentru care FCSB și Rapid au interzis să joace la Ploiești

1 lună in urmă 23

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Vivi Răchită spune că terenul de pe arena "Ilie Oană" se află într-o stare proastă, astfel că doar Petrolul și Chindia Târgoviște mai pot juca la Ploiești: "Au bătut și la porțile noastre și FCSB și Rapid, dar îți dai seama cum ar fi să joace Rapid pe „Ilie Oană”, cu tribuna a doua „FC Petrolul Ploiești”?

Noi am făcut mentenanța stadionului și firul de iarbă cu apa cu care se iriga gazonul nu permite decât patru ore de fotbal pe săptămână, așa că le-am permis doar celor de la Chindia să joace pe stadionul nostru.

Nu am refuzat FCSB, doar că nu poate să susțină stadionul... Pe 24 septembrie facem zece ani de la inaugurare și nu s-a schimbat niciodată gazonul. Tragem de el așa cum putem", a spus Răchită, la ProX.

FCSB a încercat să închirieze și stadionul din Ghencea, dar fără succes. CSA Steaua a anunțat că programul este prea încărcat.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

FCSB va disputa la Giurgiu meciurile la care nu va fi posibilă închirierea Arenei Naționale. Rapid are ca variantă de rezervă Mioveni, dacă Stadionul Arcul de Triumf va rămâne închis din cauza situației juridice.

Etichete: ploiesti , stadion petrolul , meciuri rapid , meciuri fcsb , stadion fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă