Motivul pentru care FCSB nu mai câștigă titlul! Care este părerea lui Costel Gâlcă

1 lună in urmă 28

  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

De atunci, FCSB nu s-a mai impus în campionatul României. În acest sezon, roș-albaștrii au încheiat pe locul doi, la diferență de nouă puncte în spatele campioanei CFR Cluj.

Costel Gâlcă: ”Dacă ar menține lotul de jucători, ar avea șanse!”

Ultimul tehnician care a ajutat FCSB să câștige titlul, Costel Gâlcă a explicat motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu mai are aceleași performanțe ca în trecut.

Antrenorul care s-a despărțit la finalul acestui sezon de Vejle consideră că, de vină pentru eșecul din ultimii ani al FCSB-ului, este faptul că lotul roș-albaștrilor este într-o continuă schimbare pentru că se vând foarte mulți jucători pe sume importante de bani.

Totodată, Gâlcă este de părere că FCSB ar merita să câștige titlul, mai ales pentru investițiile făcute la echipă. Fostul antrenor al roș-albaștrilor spune că FCSB adună cei mai buni jucători din România.

FCSB investeşte foarte mult, s-a şi văzut în ultimii ani. A fost foarte aproape de titlu anul acesta şi sper să câştige în viitor pentru că merită pentru investiţia pe care o face an de an. Mi-aş dori să nu mai fiu ultimul, să câştige titlul. Este un club care investeşte şi ia tot ce e mai bun în România.

Pleacă o grămadă de jucători pe bani mulţi, cum a fost cazul lui Dennis Man la Parma. Cred că dacă ar menţine lotul de jucători, ar avea şanse”, a declarat Costel Gâlcă pentru AS.ro.

Cu toate aceste, finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, știe când să se oprească în ceea ce privește vânzarea jucătorilor. Victor Becali a dezvăluit recent că patronul de la FCSB a refuzat o ofertă impresionantă pentru Octavian Popescu, de 13 milioane de euro.

Oferta pentru Octavian Popescu a existat, nu pot spune dacă a fost din Italia. Octavian Popescu are 18 ani, e normal să fie urmărit de cluburile importante, ei ştiu toţi jucătorii. A existat oferta, a fost refuzată, vedem ce va fi.

El putea deja să fie cel mai scump jucător din România, dar n-a fost să fie. Gigi Becali e cel care hotărâşte. El mai poate avea oferte, importante sunt evoluțiile”, a declarat Victor Becali.

Dacă Gigi Becali ar fi acceptat oferta de 13 milioane de euro, Octavian Popescu ar fi devenit cel mai scump fotbalist vândut din Liga 1. Acum, recordul îi aparține lui Dennis Man, vândut de FCSB la finalul lunii ianuarie la Parma pentru 11 milioane de euro.

Etichete: liga 1 , costel galca , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă