Motivul pentru care Elena Ionescu e singură. Are 33 de ani: „Mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgostire”

2 luni in urmă 38

Elena Ionescu a câștigat „Survivor România” 2020, dar și numeroase premii în muzică. Pe plan personal, artista a trecut printr-un divorț, aceasta s-a despărțit de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, după doar un an de mariaj. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului lor. Acum, cântăreața a făcut dezvăluiri despre viața personală, a recunoscut că e singură.

„Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgostire, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjează rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars, conform spynews.ro.

de ce elena ionescu e singura 3 (3)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artista a trecut prin multe experiențe, iar acum e mai rezervată în ceea ce privește relațiile. E foarte atentă la persoanele de lângă ea, se teme de oamenii falși.

„Cred că dacă-ți găsești un om trebuie să fie ca tine, să fie muncitor ca tine. Îți dai seama din detaliile mici, eu de mult timp suflu și în iaurt, de aia sunt și singură, pentru că sunt atentă la detaliile mici care arată multe lucruri. Îmi place psihologia oamenilor.

Un om fals se vede atunci când ție îți este puțin greu și el fix atunci are puțină treabă. Adică când e frumos împărțim totul, dar când se ivește o problemă îl vezi că nu mai vine să te ajute, să stea lângă tine cu un sfat. Trebuie să fie un om care să te susțină moral, nu să stea lângă tine să aștepte să-ți treacă.

Acesta este unul dintre detaliile care pentru mine contează. Arată-i că ți-e puțin greu, chiar și când nu-ți e, să vezi dacă e acolo, să vezi cum pune problema. Toți trecem prin asta, de aceea devenim mai maturi, mai atenți”, a mai adăugat artista în emisiunea „Star matinal… e pe val” de la Antena Stars.

Recent, Elena Ionescu a vorbit despre relația cu fostul soț. Cei doi au împreună un fiu, Răzvan Andrei, în vârstă de 2 ani.

„Mi-aș fi dorit foarte tare ca Răzvan să aibă un tătic prezent în fiecare zi, pentru că, indiferent de cât credem noi, femeile, că suntem de puternice, fiecare părinte își are rolul lui foarte important.”, a spus ea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă