Motivul pentru care Elena Ceaușescu era geloasă pe Ramona Bădescu. I-au fost interzise aparițiile la TV: „Avea acest complex”

3 săptămâni in urmă 15


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona Bădescu a explicat de ce era geloasă Elena Ceaușescu pe ea, deși la vremea respectivă avea doar 16 ani. Actriței i s-au interzis aparițiile televizate la vremea respectivă.


Acum, la 52 de ani, vedeta stabilită în Italia a vorbit despre perioada comunistă și despre începuturile carierei sale. Ramona Bădescu a atras antipatia Elenei Ceaușescu, deși ea avea doar 16 ani la vremea respectivă. Invitată în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, actrița a vorbit deschis despre motivul pentru care soția lui Nicolae Ceaușescu era geloasă pe ea.


Se spune că Ramonei Bădescu i-au fost interzise aparițiile publice la televiziunea națională pe motiv că avea breton, dar se pare că adevărul este, de fapt, altul.


„Eu cred că Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată și cred că era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.


Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă. Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă.


Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lașat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a spus Ramona Bădescu, la Kanal D.Ramona Bădescu, despre informațiile că ar fi avut pistol la Revoluție


Imediat după Revoluția din 1989, în presă au au apărut mai multe articole în care se spunea că actrița, atunci având vârsta de 21 de ani, a fost văzut cu un pistol. Ramona Bădescu susține că informațiile apărute atunci nu sunt deloc adevărate.


„Nu am spus-o niciodată, nu am pus niciodată mana pe arma. Câteodată este foarte important că presa să afle de la mine. Sunt lucruri pe care presa le scrie aiurea, nu, nu mi-am scos doua coaste, daca aș fi putut, mi-aș fi scos soldul pentru că era prea ondulat, dar talia e naturala de la mama.


Îmi placea imaginea când în tunuri se puneau trandafiri de către copii, sunt o femeie pașnică, ador diplomația, nu îmi plac războaiele. Pentru mine, Revoluția a însemnat un moment foarte înfricoșător”, a mai spus Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.https://www.youtube.com/watch?v=CM2Z3OuNjtI

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă