Motivul pentru care ”doamna cu găleata” este căutată de polițiștii din Iași. Pentru ce a folosit recipientul albastru

1 săptămână in urmă 22

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:50

445 citiri

Polițiștii din Iași sunt pe urmele unei femei a cărei identitate nu este cunoscută la ora actuală, dar care ar putea fi cheia rezolvării unei anchete a Biroului de Investigații Criminale.

Potrivit unor surse judiciare, individa ar fi atacat pe stradă o altă femeie căreia i-a smuls lănțișorul de aur pe care victima îl purta la gât. Bijuteria a fost ascunsă ulterior de hoață în coșul pe care îl ținea în mână.

O serie de imagini care surprind semnalmentele femeii au fost făcute publice pe rețelele de socializare, iar polițiștii ieșeni cer ajutor oamenilor.

”Poliţiştii ieşeni caută o femeie a cărei identificare va ajuta la instrumentarea unei cauze penale investigată la nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigații Criminale.

În cazul în care deţineţi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să contactaţi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi la numărul de telefon 0232.302.604 sau să ne transmiteţi informaţiile la adresa de e-mail [email protected]”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.

Imaginile făcute publice au fost surprinse de camerele de supraveghere. Se pare că ar fi vorba despre o femeie între două vârste, înaltă, brunetă cu părul tuns scurt și care poartă ochelari de vedere.

La momentul în care a fost filmată de sistemul de supraveghere video, femeia avea în mână o geantă voluminoasă, portocalie, dar și cu coș de gunoi/găleată.

Citește și:

O doamnă cu un coș de gunoi în mână, căutată de poliție. Ar putea fi cheia în rezolvarea unei anchete

Polițiștii din Iași sunt pe urmele unei femei a cărei identitate nu este cunoscută la oră actuală, dar care ar putea fi cheia rezolvării unei anchete a Biroul de Investigații Criminale....

Vorbele ispititoare cu care un polițist a fost la un pas să devină un om bogat. Scenariul malefic ca să intre în posesia unor terenuri scumpe

Inspirat probabil de scandalurile de corupție din România, un ajutor de șef de post din Timiș a fost la un pas să obțină o adevărată avere, de câteva sute de mii de euro, amăgind un...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă