Motivul pentru care DDB s-a înscris la masa credală! Cum va beneficia Dinamo de două ori de banii suporterilor: „Avem cea mai importantă poziție!”

2 săptămâni in urmă 16

Asociația PCH, prin intermediul căreia suporterii au susținut-o financiar pe Dinamo în ultimul timp, s-a înscris la masa credală și anunță că toți banii pe care îi va recupera vor fi reinvestiți în club.

Membrii din Programul DDB au virat sume importante în club, mai ales până la intrarea în insolvență, iar acum s-au înscris la masa credală pentru a-și recupera banii. Aceștia anunță însă că singurul lor scop este să o susțină în continuare pe Dinamo, și nicidecum să își recupereze „pierderea”.

Suma pe care DDB, prin Asociația PCH, o are de recuperat în urma aprobării listei creditorilor este de 12.077.155 de lei.

DDB, principalul creditor al lui Dinamo

Practic, DDB a virat această sumă în conturile lui Dinamo înainte de intrarea în insolvență, și așteaptă ca pe viitor să își recupereze banii, care ar urma să se întoarcă în conturile formației din „Ștefan cel Mare”.

„Contrar celor afirmate de către unul dintre aliații spaniolilor (n.r. Cornel Țălnar), înscrierea noastră la masa credală nu are scopul de a cere banii înapoi, ci de a putea fi puternic implicati în procedura insolvenței. Dacă nu ne-am fi înscris sau dacă ne-am fi retras am fi lăsat puterea de decizie în mâinile altor creditori, care nu doresc în primul rând binele lui Dinamo, ci își doresc banii înapoi.

Mai trebuie subliniat și faptul că orice sumă va fi primită de către Asociația PCH va fi întoarsă în club. În procesul de insolvență, cu cât ai mai mulți bani de recuperat, cu atât e mai puternic dreptul de vot. În privința aceasta, noi, suporterii, stăm cel mai bine, pentru că avem o creanță totală de 12.077.155 lei. Fiecare leu se reflectă în votul nostru. Iar votul nostru se exprimă doar în interesul clubului! Din 37 de creditori din AGC (Adunarea Generală a Creditorilor), noi, suporterii, reprezentați de Asociația PCH, avem cea mai importantă poziție și cele mai multe voturi”, se arată în comunicatul DDB.

The post Motivul pentru care DDB s-a înscris la masa credală! Cum va beneficia Dinamo de două ori de banii suporterilor: „Avem cea mai importantă poziție!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă