Motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț. Trei ani a durat mariajul: „N-am făcut față”

1 săptămână in urmă 7


Andreea Marin e una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. De-a lungul anilor, ea s-a dedicat carierei sale, dar și vieții personale. S-a căsătorit de trei ori și tot de atâtea ori a divorțat. Recent, într-un interviu, ea a spus motivul separării de primul soț.


Andreea Marin a avut trei mariaje, care nu au rezistat probei timpului: Cristian Gheorghiță (1995-1998), Ștefan Bănică junior (2006-2013), alături de care are o fetiță, Ana Violeta, și Tuncay Ozturk (2014-2017). Jurnalistă, producătoare, prezentatoare TV și ambasador UNICEF, printre altele, vedeta trăiește de șase ani o altă poveste de dragoste, cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia.


Nu despre acesta a făcut dezvăluiri acum, ci despre primul soț, despre Cristian Gheorghiță. Ea a recunoscut că alegerile profesionale au fost cele care au pus capăt mariajului lor. Ea avea doar 21 de ani când s-a căsătorit pentru prima oară, era preocupată de studiile sale, la fel și soțul de la vremea respectivă.


„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine.


El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea online „În Oglindă”.


Chiar dacă nu a avut succes cu prima căsnicie, Andreea Marin a fost dornică să-și întemeieze o familie mare. „Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus vedeta.Povestea de iubire dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu


Recent, Andreea Marin a spus că e pregătită și pentru al patrulea mariaj. „Nu trebuie să faci paralele și să-ți închipui că dacă nu ți-a ieșit ceva la un moment dat în viață, n-o să-ți iasă niciodată. Da, cred în căsătorie, asta nu înseamnă că alerg după ea.


Căsătoria în sine ar trebui să lege oamenii, să se simtă mai responsabili unul pentru celălalt, să pună cărămidă peste cărămidă împreună. Nu e de ajuns s-o prețuiești de unul singur, îți trebuie și un partener pentru asta. Prețuiesc instituția căsătoriei și chiar dacă eu am avut parte de nepotriviri, nu le-aș spune eșecuri, nu înseamnă că o să cad într-un butoi cu melancolie sau să văd dramatică situația”, a spus „Zâna” în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Totodată, Andreea Marin a mărturisit că nu e de acord cu cei ce stau într-un mariaj cu prețul propriei fericiri. „Nu cred în cei ce stau să numere de câte ori se căsătorește cineva. E simplu să judeci de pe margine, ai fost tu în situația lui, în papucii lui? Dacă tu consideri că trebuie să stai nefericit într-o căsătorie doar ca să bifezi numărul 1, e problema ta. Eu gândesc altfel”, a mai susținut ea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă