Motivul pentru care Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să fie prezentatoare de știri: „Trebuie să ai o imagine prea serioasă”

3 zile in urmă 38


Alexiei Eram nu i-ar plăcea să prezinte știrile așa cum face mama ei, Andreea Esca. Tinerei i-ar plăcea să lucreze în televiziune, însă pe partea de divertisment.


Andreea Esca are doi copii, Alexia Eram și Aris Melkior. Fiul vedetei studiază în Barcelona, iar fiica ei abia ce a terminat studiile în Anglia. Alexia își dorește să lucreze în televiziune, însă nu să prezinte știrile. Ea deja activează în domeniul online și are o mulțime de fani.


„Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios, dar o emisiune de divertisment cred că mi-ar plăcea”, a spus Alexia Eram, potrivit ego.ro. „Nu. Este prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment”, a răspuns fiica Andreei Esca atunci când a fost întrebată dacă i-ar plăcea să prezinte știrile.

Alexia Eram se întreține singură


Alexia Eram, în vârstă de 22 ani, a făcut credit la bancă pentru a-și cumpăra un apartament cu trei camere în București. Fiica Andreei Esca își plătește singură ratele din banii pe care îi câștigă din online.


„Am rată la casă. Eu o plătesc. Cine să o plătească?! Nu este un stres. E mai mult o responsabilitate de când am terminat facultatea și de când mi-am început activitatea în online”, a spus fiica prezentatoarei de la PRO TV.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă