Motivul pentru care Adrian Petre nu face parte din lotul UTA-ei pentru meciul cu FC Botoșani

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Atacantul cedat de FCSB la Arad a acuzat simptome de COVID-19, chiar după ce a efectuat un test, iar acesta a ieșit negativ. Petre a fost imediat izolat și i-a fost făcut un alt test, rezultatul fiind așteptat în această seară. Din acest motiv, internaționalul de tineret va rata meciul cu moldovenii, scrie ProSport.

Două meciuri a bifat Petre de când a revenit la UTA. Acesta a și reușit să marcheze un gol, în meciul din Cupa României cu Universitatea Cluj.

Adrian Petre: ”A fost un an complicat pentru mine”

”A fost un an complicat pentru mine, nu pot decât să uit ceea ce a fost și să privesc spre viitor. Cu încredere și muncă sunt sigur că voi ajunge unde mi-am propus. A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe, eu cred că am făcut-o destul de bine și mă simt mult mai pregătit acum pentru ceea ce va urma în viitor.

Campionatul European este cel mai apropiat obiectiv, dar mai sunt destule meciuri de jucat și sunt conștient că am nevoie de multe cifre și multe minute pentru a ajunge acolo”, a explicat atacantul arădean, după meciul cu Chindia.

Etichete: uta arad , adrian petre , uta arad - chindia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă