Motivul pentru care Adela Popescu s-a întors la muncă, la Pro TV, la doar 2 luni de când a născut al treilea copil. „Temeri au existat”

2 săptămâni in urmă 12

Adela Popescu apare de luni până vineri pe micul ecran, e prezentatoare în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Dincolo de carieră, vedeta și-a întemeiat o familie alături de Radu Vâlcan, e mama a trei copii. Acum, într-un interviu pentru viva.ro, ea a dezvăluit cum de a revenit așa de rapid la muncă, ținând cont că are un bebeluș de doar câteva luni acasă.

Adela Popescu are trei băieței, este vorba despre Alexandru, Andrei și Adrian. Cel din urmă, mezinul familiei, a venit pe lume în luna august a acestui an. Cu toate acestea, la doar două luni de la nașterea lui, în septembrie, Adela Popescu a revenit la „Vorbește lumea”, emisiunea pe care o prezintă de ani de zile.

Pentru revista VIVA!, ea a spus de ce a decis să revină așa de repede pe micul ecran, la munca de la Pro TV. „Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit.

Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate.”, a declarat vedeta.

adela-popescu-la-vorbeste-lumea-7Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”

Așadar, Adela Popescu se împarte între viața de familie și cea în televiziune. Acasă încearcă să fie o mamă pe placul copiilor ei, iar la muncă dă tot ce are mai bun pentru a face o echipă de invidiat în televiziune alături de Shurubel și Bogdan, colegii ei.

Vedeta a dezvăluit că la un moment dat temerile au copleșit-o, se gândea că nu le va putea face pe toate. „Da, cu siguranță. Și nu pentru că aveam trei copii, ci pentru că deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână. Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos.”, a mai adăugat Adela Popescu pentru aceeași sursă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă