Motivul pentru care actrița Brigitte Bardot refuză să se vaccineze, la 87 de ani: ”Medicul mi-a dat un certificat fals!”

1 săptămână in urmă 12

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 15:52

242 citiri

 ”Medicul mi-a dat un certificat fals!”

Actriţa Brigitte Bardot a dezvăluit revistei Gala că nu vrea să fie vaccinată contra Covid-19, spunând că este „alergică la orice produs chimic”.

Întrebată de săptămânalul Gala dacă se va vaccina, actriţa, care trăieşte retrasă în vila de la malul Mediteranei, la Saint-Tropez, a răspuns: „Nu! Sunt alergică la toate produsele chimice. Chiar dacă am călătorit în Africa, am refuzat să-mi fac vaccin contra febrei galbene. Medicul meu de atunci mi-a dat un certificat fals. Am plecat şi am revenit în formă bună!”. Ea nu a precizat când a avut loc călătoria.

Bardot a estimat de altfel că se simte bine ca octogenară. „Bineînţeles, am 87 de ani, dar nu par să-i am. Nu am fire de păr albe, sunt foarte slabă. Am o dublă artroză de şold, merg cu cârje, dar, dacă îmi cer să dansez rumba, cha-cha sau flamenco, vă jur că am chef să mă mişc...”, a povestit ea. „Moartea trebuie să vină într-o zi. Este ca îmbătrânirea, nu avem scăpare”, a afirmat ea.

Guvernul francez promovează vaccinarea drept principala protecţie contra epidemiei de Covid-19. Miercuri, ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, a spus că un număr crescut de persoane au primit prima doză într-o zi: 66.000. Virusul a ucis aproape 125.000 de persoane în Franţa de la debutul pandemiei, scrie Le Figaro.

Citeste si:

 un bărbat s-a vaccinat, dar a încercat să împiedice intrarea serului în corp! A fost operat de urgență și riscă paralizia

Presa italiană relatează cazul unui bărbat din regiunea Emilia Romagna, care a ajuns la spital în stare gravă după ce a încercat să oprească intrarea vaccinului anti-Covid în organism...

Un milion de români s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie

Aproximativ un milion de români s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie. "Reprezentanţii medicilor de familie spuneau că peste 90% dintre ei deja sunt vaccinaţi şi erau dispuşi...

Digi24.ro

ObservatorNews.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă