Motivul neînțelegerilor dintre Daniela Gyorfi și George Tal. Au o relație de 15 ani: „Ne certăm foarte mult”

2 luni in urmă 44

Daniela Gyorfi și George Tal trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani de zile. Cei doi au și o fetiță împreună, pe Maria. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a apărut recent la TV și a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din cuplu.

Daniela Gyorfi a recunoscut că se ceartă des cu George Tal nu din cauza problemelor din viața personală, ci din cauza celor din viața profesională.

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 „Ne certăm foarte mult”

Recent, s-a aflat motivul pentru care Daniela Györfi și George Tal nu se căsătoresc.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui, vai, cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a mai spus Daniela Györfi la Antena Stars.

daniela gyorfi si george tal 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Într-o căsnicie se întâmplă de toate. În timp, se așază lucrurile. Dacă stai și cauți nod în papură… Bărbații este normal să fie mai cuceritori, să se mai uite după femei.

Pentru mine sunt lucruri mult mai importante. Violența fizică, violența verbală nu le suport, peste astea nu aș putea să trec. Am avut momente delicate la început. George a venit în România, eu spunându-i clar că eu o iubesc foarte mult pe mama mea”, a mai dezvăluit Daniela Györfi la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă