Motivul inimaginabil pentru care Venus Wiliams nu a mai vrut să joace demonstrativul cu Irina Begu. Ce făcea americanca la ora la care trebuia să intre pe teren

3 săptămâni in urmă 18

În cadrul turneului de tenis demonstrativ desfășurat vineri la Adelaide, unde Simona Halep sau Serena Wiliams au făcut deliciul publicului, era programat și meciul dintre Venus Williams și Irina Begu. Dar acesta nu a mai avut loc dintr-un motiv neașteptat. 

Venus Williams și Irina Begu, care le-au fost partenere de antrenament pe durata carantinei Serenei Williams, respectiv Simonei Halep, s-au aflat și ele pe afișul turneului Day at the Drive”. Irina și Venus trebuiau să dispute un meci de un set, dar americanca nu s-a mai prezentat.

Motivul este unul incredibil: Venus nu a mai vrut să intre pe teren, preferând să se ocupe de îndatoririle de dădacă! Americanca a avut grijă de fiica surorii ei mai mari în timpul partidei Serena Williams – Naomi Osaka și era așteptată, conform programului, să joace următorul meci împotriva Irinei Begu.

Venus Williams nu a mai jucat demonstrativul cu Irina Begu pentru că a avut îndatoriri de bonă

Venus Williams a preferat să își continue rolul de bonă la Adelaide și s-a retras din turneul demonstrativ, potrivit comentatorilor australieni. Septupla campioană de Grand Slam a avut grijă de nepoata Alexis Olympia, în vârstă de trei ani, care îi calcă pe urme Serenei începând deja să joace tenis.

În momentul în care Venus nu s-a prezentat pe teren, organizatorii au reprogramat meciul cu Irina Begu pentru finalul zilei. Simona Halep – Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8, a fost însă ultima partidă din cadrul turneului de la Adelaide, iar Venus și Irina nu s-au mai confruntat deloc.

Prezența Irinei Begu la demonstrativul de la Adelaide stârnise nedumerire înaintea turneului

Interesant este că organizatorii australieni au invitat mai multe staruri la turneul desfășurat la complexul Memorial Drive Tennis Club din Adelaide, iar prezența Irinei Begu printre acestea stârnise nedumerire înaintea evenimentului. Novak Djokovic și Rafael Nadal au fost și ei prezenți la turneul ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru lupta împotriva Covid-19.

Un blogger specializat pe tennis, care postează sub pseudonimul Pavvy G pe Twitter, a fost ironic după ce a aflat că Irina Begu (79 WTA), sportivă fără titluri majore în palmares, se află pe afișul turneului starurilor de la Adelaide: „Ați invitat 8 campioni de Grand Slam și pe Begu la acest turneu”.

The post Motivul inimaginabil pentru care Venus Wiliams nu a mai vrut să joace demonstrativul cu Irina Begu. Ce făcea americanca la ora la care trebuia să intre pe teren appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă