Motivul bizar pentru care Diego Maradona a fost îngropat fără inimă

1 săptămână in urmă 9

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

La aproape un an de la decesul care a îndoliat întreaga lume a fotbalului, Nelson Castro, medic și jurnalist argentinian, care va publica o carte în memoria lui Diego Maradona, intitulată ”La Salud de Diego - La Verdarera Historia”, în traducere sănătatea lui Diego, povestea adevărată, a făcut o serie de dezvăluiri.

Galerie Foto

Motivul pentru care Diego Maradona a fost îngropat fără inimă

Nelson Castro a dezvăluit că lui Diego Maradona i-a fost scoasă inima înainte să fie înmormântat, din două motive: teama că suporterii echipei Gimnasia îl vor dezgropa pentru a-i lua inima și pentru studiu.

A fost o mișcare pregătită de un grup de suporteri echipei Gimnasia La Plata. Plănuiau să-i fure inima.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Este un fapt, care s-a aflat la timp, așa că i-a fost scoasă inima înainte de înmormântare pentru a fi evitat un astfel de moment”, a explicat Nelson Castro, potrivit Ole.

Inima lui Diego Maradona, obiect de studiu

Medicul a explicat și al doilea motiv pentru care Diego Maradona a fost înmormântat fără inimă, dorința de a studia organul, pentru a stabili exact cauza decesului.

A fost nevoite pentru a fi stabilită exact cauza decesului. Apoi, inima lui cântărea jumătate de kilogram, iar o inimă normală are cam 300 de grame. Avea inimă mare și pentru a fost sportiv, dar și din cauza problemelor la inimă cu care s-a confruntat”, a transmis Nelson Castro.

Etichete: diego maradona , deces diego maradona , nelson castro

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă