Motivul ascuns pentru care fostul patron l-a făcut praf pe unul dintre cei mai buni fotbaliști de la CFR Cluj! „De asta e tăietor de lemne acum” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Andrei Burcă, unul dintre cei mai buni fotbaliști de la CFR Cluj, iar ProSport a aflat motivul ascuns pentru care patronul de la Botoșani a procedat astfel: a pierdut o sumă importantă din procentele pentru un viitor transfer.

Iftime l-a vândut campioanei României pentru o sumă modică, obligat fiind de faptul că jucătorul s-a înțeles cu ardelenii. Acum, finanțatorul moldovenilor s-a răzbunat pe Burcă și l-a desființat!

Burcă evoluează la CFR Cluj din iunie 2019, contractul său cu ardelenii fiind valabil până în vara anului 2022.

Motivul secret pentru care Valeriu Iftime l-a distrus public pe Andrei Burcă, fostul său jucător: a ratat 20% dintr-un viitor transfer al acestuia

Gigi Becali a anunțat, pentru ProSport, că pregătește un transfer important de la o rivală din Liga 1. „La vară voi încerca să aduc un jucător la FCSB care joacă în Liga 1. E cam cel mai bun pe postul lui și am fost fraier că nu l-am luat când am avut ocazia. A ajuns la o echipă rivală cu noi și îmi pare rău că nu l-am luat. M-am luat după unul și altul. Cine este? Nu vreau să vă spun”, a declarat Becali.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a făcut conexiunile și a ajuns la concluzia că Andrei Burcă, fostul său fotbalist, vândut la CFR Cluj, ar putea fi omul dorit de Becali.

În mod paradoxal, în loc să îl laude pe fostul căpitan al moldovenilor, Iftime a măturat pe jos cu acesta: „La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste.

Ce să facă el cu Burcă, să taie lemne? El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește”.

„L-a umilit practic pe Iftime cu oferta pe care i-a făcut-o”

Cum s-a ajuns la această situație tensionată? Sursele ProSport susțin că totul a plecat de la modul în care Burcă l-a forțat pe Iftime să îl vândă la CFR Cluj, deși patronul Botoșaniului se afla în negocieri paralele și cu Gigi Becali pentru a-l ceda la FCSB.

Iftime l-a atacat pe Burcă pentru că nu îl poate ierta pentru ce i-a făcut când s-a transferat la CFR Cluj. S-a înțeles pe ascuns cu clujenii și apoi s-a dus să ceară să fie vândut. Neluțu Varga a profitat de acordul pe care îl avea cu jucătorul și l-a umilit practic pe Iftime cu oferta pe care i-a făcut-o: aproape 200.000 de euro, dar sub această sumă.

 Oferta de la Becali era mai mare și, în plus, Botoșani rămânea și cu procente, 20 la sută, dintr-un transfer următor. Așa, CFR nici nu a vrut să audă de o astfel de clauză. De aia acum a ajuns tăietor de lemne pentru Iftime, când înainte era cel mai bun din Liga 1! Vă dați seama că la un milion de euro, el a pierdut 200 de mii de euro. Sunt bani importanți pentru orice echipă”, au dezvăluit sursele ProSport.

 

The post Motivul ascuns pentru care fostul patron l-a făcut praf pe unul dintre cei mai buni fotbaliști de la CFR Cluj! „De asta e tăietor de lemne acum” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă